Μπεργκ: Θα βοηθήσει πολύ ο Πέτριτς

09:07 6/1/2014 - Πηγή: AEK365

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Μλάντεν Πέτριτς θα βρίσκεται στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο 1.5 έτους με τον Παναθηναϊκό και ο Μάρκους Μπεργκ υποστήριξε πως ο Κροάτης επιθετικός είναι επικίνδυνος για όλους τους αντιπάλους και θα βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό.
Σημειώνεται πως οι πάγιες αποδοχές του Πέτριτς υπολογίζονται σε 180.000 με 200.000 ευρώ χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάρκους Μπεργκ στην εφημερίδα

ΠΡΑΣΙΝΗ
- Για την άφιξη του Πέτριτς με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στο Αμβούργο: "Είναι καταπληκτικός ποδοσφαιριστής. Έχει φανταστικό αριστερό πόδι και είναι επικίνδυνος για όλους τους αντιπάλους. Πραγματικά είναι ένας πολύ καλός παίκτης και αν τελικά έρθει θα μας βοηθήσει πολύ".
- Για την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο: "Πολύ κακό το αποτέλεσμα. Σε καμία περίπτωση δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι και είναι πολύ απλό, δεν χρειάζεται να το συζητάμε περισσότερο. Δεν αξίζαμε τους πόντους. Δεν ξέρω τι να πω, δεν είμαι ικανοποιημένος όπως κανείς στον Παναθηναϊκό. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά. Άλλωστε, ήταν το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς".
- Για το πού εστιάζει το πρόβλημα: "Πραγματικά δεν ξέρω. Ίσως φταίει το γεγονός ότι βρεθήκαμε εκτός ρυθμού ύστερα από 15 μέρες. Δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Δεν παίξαμε γρήγορα. Το θέμα είναι ότι αυτοί πέτυχαν ένα γκολ και εμείς δεν καταφέραμε κάτι αντίστοιχο. Μου είναι πραγματικά δύσκολο να κάνω αναλύσεις όταν είμαι απογοητευμένος. Το θέμα είναι ότι δεν τα καταφέραμε".
- Για το αν επηρεάστηκε από τον τραυματισμό που είχε: "Αισθάνθηκα καλά. Το πόδι μου είναι εντάξει. Ελπίζω, όμως, να προπονηθώ όλη αυτή την εβδομάδα για να είμαι σε καλύτερη κατάσταση. Στο επόμενο ματς θα είμαι καλύτερος".

Keywords
Τυχαία Θέματα