Preview 18ης αγωνιστικής

23:50 5/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΑΡΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ19:30 NS1

Άρης και Απόλλων κοντράρονται για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα στο Κλ. Βικελίδης με τους γηπεδούχους να καίγονται για τη νίκη, αφού η τελευταία θέση στον βαθμολογικό πίνακα δεν τους αφήνει και πολλά περιθώρια. Στην αποστολή βρίσκεται ο Νταβίντ Αγκάνθο. Ο Ισπανός επιθετικός είναι στην διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου, όπως και ο Πουλίδο, εν αντιθέσει με τους Τάτο και Κύργια, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Στην ίδια κατάσταση και ο Απόλλων, ο οποίος είναι μια θέση πάνω από τους Θεσσαλονικείς. Γι' αυτό σκοπεύουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστική και να πάρουν ό, τι καλύτερο μπορούν στο ντέρμπι ουραγών. Ο Λόρι Σάντσεζ συμπεριέλαβε στα πλάνα του και τους νεοαποκτηθέντες Σόουζα, Ντάλμπεργκ, καθώς εκδόθηκαν τα δελτία τους και κρίθηκαν ετοιμοπόλεμοι.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Άρης: Αγκάνθο, Πουλίδο, Αγγελούδη, Γιαννίτση, Διούδη, Ηρακλή, Καραγιάννη, Καραγκούνη, Κοτσαρίδη, Μανιά, Μαργαρίτη, Μπουζάνη, Νταμαρλή, Οικονομόπουλο, Παπαδόπουλο, Ρένια, Σουνά, Σταυρόπουλο, Τσουκάνη, Τσουμάνη.

Απόλλων: Τζόρβας, Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Αργυρόπουλος, Παντελιάδης, Δεληζήσης, Αλβαρεζ, Σόουζας, Κόρμπος, Τσοκάνης, Καμαρά, Μίνγκας, Τσιλιγκίρης, Γκουέλα, Πετρόπουλος, Φαρινόλα, Μπάρκογλου και Ντάλμπεργκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα