Μπέιλ: Για αυτό ήρθα στην Ρεάλ

15:29 30/4/2014 - Πηγή: AEK365

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη κατακτήσει το Κύπελλο Ισπανίας και θα διεκδικήσει το Τσάμπιονς Λιγκ με τον Γκάρεθ Μπέιλ να σημειώνει πως για αυτό αποφάσισε να έρθει στην ισπανική ομάδα για να πανηγυρίσει πολλούς τίτλους και νίκες όπως αυτήν στο Μόναχο.
Σε δηλώσεις του μετά το 0-4 επί της Μπάγερν στην "Allianz Arena", ο Ουαλός μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Αυτός ήταν ο λόγος που ήθελα να έρθω. Να κερδίσω τίτλους και να παίξω σε αγώνες όπως αυτός απέναντι στην Μπάγερν. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε κερδίσει ακόμα το τρόπαιο. Θα έχουμε ακόμα

ένα δύσκολο παιχνίδι στον τελικό ανεξάρτητα ποια θα είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε και ανυπομονούμε για τον τελικό".
Στην συνέχεια, ο Μπέιλ δήλωσε: "Είναι ένα φανταστικό αποτέλεσμα για εμάς. Δουλέψαμε σκληρά, ακολουθήσαμε σωστή τακτική και αξίζαμε την πρόκριση. Η Μπάγερν άφηνε χώρους στην αντεπίθεση και αυτό είναι το παιχνίδι μας. Έχουμε καλούς παίκτες ώστε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες τους. Κάναμε φοβερή εμφάνιση και είμαστε χαρούμενοι που φτάσαμε στον τελικό. Έμεινε ένα ακόμα βήμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα