Αζάρ: Μπορούμε το πρωτάθλημα

17:27 5/2/2014 - Πηγή: AEK365

Οι «μπλε» έβαλαν τέλος στο απόλυτο της Σίτι στο «Έτιχαντ Στέιντιουμ» τη φετινή χρονιά παίρνοντας τη νίκη με πολύ όμορφο αριστερό σουτ του Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.
Μάλιστα, η Τσέλσι είχε ακόμη τρία δοκάρια στο παιχνίδι, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες να ανεβάσει το δείκτη του σκορ. Αυτή η μεγαλειώδης εμφάνιση έδωσε την αφορμή στον 22χρονο Βέλγο άσο να δηλώσει πως η ομάδα του είναι σε θέση να κατακτήσει το πρωτάθλημα, έστω κι αν ο προπονητής του, Ζοζέ Μουρίνιο, έθεσε τους λονδρέζους

εκτός διεκδίκησης.
«Πολλοί πίστευαν ότι θα έρθουμε στο Μάντσεστερ για να αμυνθούμε, όμως δε συνέβη κάτι τέτοιο. Αναλύσαμε πολύ καλά τον τρόπο παιχνιδιού της Σίτι και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη», τόνισε ο Αζάρ στην αγγλική «The Sun».
«Ο στόχος μας ξεκάθαρα είναι το πρωτάθλημα. Μετά από αυτό το σπουδαίο διπλό στην έδρα ενός εκ των βασικών μας αντιπάλων μπορούμε να τον πετύχουμε. Δε θα είναι εύκολο, αλλά θεωρώ πως έχουμε την ποιότητα να τα καταφέρουμε», συμπλήρωσε ο διεθνής μεσοεπιθετικός.
Με αυτό το τρίποντο η Τσέλσι «έπιασε» στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας την Σίτι, ενώ αμφότερες απέχουν πλέον δύο βαθμούς από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Απομένουν 14 αγωνιστικές μέχρι το τέλος και με τρεις ομάδες να διεκδικούν επί ίσοις όροις τον τίτλο, αναμένεται να παρακολουθήσουμε ένα εντυπωσιακό φινάλε.

Keywords
Τυχαία Θέματα