«Αυλαία» με... διπλό

00:32 21/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η χρονιά για την ομάδα ποδοσφαίρου Νέων της ΑΕΚ πλησιάζει στο τέλος και το κλίμα ανάμεσα σε τεχνικό τιμ και παίκτες είναι αρκετά καλό, αφού η δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες είναι αρκετά καλή και αποδίδει καρπούς. Η Ένωση για να «κλείσει» με θετικές εντυπώσεις από την φετινή σεζόν επιθυμεί να φύγει με το «διπλό» από την Δράμα εκεί όπου αντιμετωπίζει την Δόξα για την 30η και τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος

Υποδομών του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 11:00 στο γήπεδο του Κουδουνιών της Δράμας το πρωί και όλοι οι «κιτρινόμαυροι» γνωρίζουν πως θα πρέπει να παρουσιάσουν το εξαιρετικό τους πρόσωπο για ακόμα μια φορά, ώστε να φύγουν νικητές από αυτό το ματς. Ας μην ξεχνάμε πως πέρα από τα αποτελέσματα η Ένωση επιθυμεί να βγάζει παίκτες που να μπορούν να σταθούν στην μεγάλη ομάδα και να έχουν μέλλον και αυτό όπως όλα δείχνουν το έχει πετύχει σε μεγάλο βαθμό.

Ο Ντάνιελ Μπατίστα έχει αναλύσει στα παιδιά του όλα τα σημεία στα οποία υστερεί ο αντίπαλος και τους έχει ζητήσει να πιέσουν εκεί, ώστε να μην αντιμετωπίσουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Από εκεί και πέρα ο Ενωσίτης τεχνικός έχει όλους τους παίκτες του στην ΑΕΚ πλην των γνωστών τραυματιών Βλάχου και Δωριάδη και θα παλέψει για το καλύτερο, όπως πάντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα