Άστοχη Βέροια, φλύαρη Ξάνθη

19:23 28/10/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 8η αγωνιστική

ΒΕΡΟΙΑ-SKODA ΞΑΝΘΗ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωαννίδης

Δύο "πρόσωπα" είχε το ματς στην Βέροια όπου η τοπική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ

με την Ξάνθη. Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους γηπεδούχους που έχασαν σημαντικές ευκαιρίες. Η αποβολή όμως του Γεωργιάδη άλλαξε τις ισορροπίες και το δεύτερο μέρος ήταν κακό με μια φλύαρη Ξάνθη και την Βέροια να παίζει με αντεπιθέσεις.

Επεισοδιακό το πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν στρωτό ποδόσφαιρο παρά τον τραγικό, λόγω βροχής, αγωνιστικό χώρο. Καλύτερη η Βέροια απείλησε στο 11' με σουτ του Ολαϊτάν ενώ τρία λεπτά μετά ο Μπραγκάν εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να βρίσκει στο τείχος και να περνά δίπλα από το δοκάρι. Στο 43' ο Μπαργκάν βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Λοντίγκιν αλλά πλάσαρε άουτ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου τα αίματα άναψαν μετά από ένα μαρκάρισμα πάνω στον Φλίσκα και το γεγονός ότι δεν τηρήθηκε το fair play. Τελικά ο διαιτητής απέβαλε τον Γεωργιάδη που είχε αψιμαχία με τον Μαρσελίνιο.

Με παίκτη παραπάνω η Ξάνθη στην επανάληψη, πίεσε αλλά οι γηπεδούχοι αμύνονταν σωστά και προσπαθούσαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές στο 60' Ζε Βίτορ σούταρε μόλις άουτ. Ο Μάνταλος στο 72' βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο.

ΒΕΡΟΙΑ (Καρύδας): Λόπεζ, Γεωργιάδης, Άλβες, Σνάουτσνερ, Καλί, Καλογέρης, Καφές (59'Ζε Βίτορ), Ολαϊτάν, Κόστλι (46'Αμαραντίδης), Μπαργκάν, Ιωάννου (70'Καλτσάς).

ΞΑΝΘΗ (Κωστένογλου): Λοντίγκιν, Μαρσελίνιο (75'Πλατέλλας), Καζούμπα, Μαρκόφσκι, Βασιλακάκης, Βάλλας, Ντάνι, Φλίσκας (65'Ονουάτσι), Μαρίν (65'Μάνταλος), Μπαξεβάνης, Γούτας

Keywords
Τυχαία Θέματα