«Μεγάλη ομάδα παρά τα προβλήματα»

18:43 28/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ως μία ομάδα όπως όλες οι άλλες σκοπεύει να αντιμετωπίσει τον Παναθηαϊκό,όπως δήλωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος.«Ο αντίπαλος μας μπορεί να έχει προβλήματα αλλά παραμένει μεγάλη ομάδα, όπως φυσικά μεγάλη ομάδα είναι και ο ΟΦΗ. Ο βαθμούς δυσκολίας είναι μεγάλος αλλά αυτό δεν αλλάζει ούτε την προετοιμασία μας, ούτε την φιλοσοφία μας. Θα αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό με τον ίδιο τρόπο που κάνουμε όλα τα παιχνίδια και φυσικά με τον ίδιο

στόχο που είναι πάντα η νίκη.

Προερχόμαστε από μια σημαντική επιτυχία και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο... δρόμο, όχι μόνο αύριο, αλλά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Παίζουμε στο σπίτι μας και όπως έχω ξαναπεί ο ΟΦΗ με τους φιλάθλους μας στο πλάι του γίνεται ακόμα πιο ισχυρός και ικανός να κερδίσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο».

Ο Αναστόπουλος, φιλοξενήθηκε και στην κάμερα της Nova, όπου μίλησε για την νίκη επί του Πλατανιά, την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, την έδρα και ους στόχους της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος:

Για τη νίκη επί του Πλατανιά: «Το πιο σημαντικό ήταν το βαθμολογικό κομμάτι. Από εκεί και πέρα ήταν μια νίκη που έδειξε ότι αφεντικό στο νησί είναι ο ΟΦΗ. Αυτό δεν χωρά καμία αμφιβολία και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς».

Για το αν μέτρησε η φανέλα και η εμπειρία του ΟΦΗ: «Μέτρησε αλλά δεν ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για να καταφέρουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι νομίζω ότι αφενός μεν η νίκη ήταν δίκαιη και αφετέρου ότι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και αν εξαιρέσουμε το γρήγορο γκολ που πέτυχε ο Πλατανιάς στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός όπως και να το κάνουμε μόνο και μόνο το όνομα του λέει πολλά. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς ανεξάρτητα τα προβλήματα που έχει. Δεν είναι ο Παναθηναϊκός των προηγούμενων χρόνων αλλά δεν παύει να είναι Παναθηναϊκός. Για εμάς λοιπόν είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, η προετοιμασία μας έχει ξεκινήσει την επομένη του Πλατανιά ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι από όλες τις πλευρές. Είναι ένα παιχνίδι πρόκληση για εμάς και με τέτοια αποτελέσματα κάνεις πολλά πράγματα».

Για το αν η καλή ψυχολογία που έχει ο ΟΦΗ μπορεί να βοηθήσει ώστε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Δεν φτάνει μόνο η ψυχολογία. Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο από τον Παναθηναϊκό, να ματώσουμε στο γήπεδο και να έχουμε τη διάθεση που είχαμε στον Πλατανιά».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα του Παναθηναϊκού και τι μπορεί να εκμεταλλευτεί ο ΟΦΗ: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που θέλει ιδιαίτερη προσοχή ανεξαρτήτως σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται. Η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι η ομάδα του παρελθόντος αλλά έχει κάποιους παίκτες οι οποίοι σε μία έξαρση και αν εσύ δεν είσαι έτοιμος μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά. Εμείς λοιπόν θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι, να πρεσάρουμε πάρα πολύ καλά, να πιέσουμε τον αντίπαλο και από εκεί και πέρα να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας».

Για

Keywords
Τυχαία Θέματα