Προβάδισμα με Μαρτίνες

21:56 13/3/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16

ΠΟΡΤΟ-ΝΑΠΟΛΙ: 1-0
Γήπεδο: Ντραγκάο

Ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης απέκτησε η Πόρτο που επικράτησε της Νάπολι με 1-0.

Η Πόρτο μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά και στο 9' ο Ρέινα υποχρεώθηκε σε δύσκολη επέμβαση μετά από σουτ του Κουαρέσμα. Ο Ισπανός κίπερ της Νάπολι στο 12' είπε όχι με τα πόδια σε διαγώνιο σουτ του Μαρτίνες, ενώ στο 2ο' απέκρουσε και το σουτ του Ντεφούρ. Στο 21ο λεπτό ακυρώθηκε λανθασμένα το γκολ

του Κάρλος Εδουάρδο ως οφσάιντ, ενώ στο 35' η κεφαλιά του Μαϊκόν έφυγε λίγο άουτ.

Στο 47ο λεπτό ο Πέπε Ρέινα οριζοντιώθηκε και έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Φερνάντο, ενώ στο 51' το έξυπνο πλασέ του Κουαρέσμα, πέρασε λίγο άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Έλτον έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Ιγκουαΐν, ενώ και στο 54΄ο κίπερ της Πόρτο είπε όχι σε κεφαλιά του Αλμπιόλ. Η Νάπολι συνέχισε να πιέζει και στο 56' ο Έλτον απέκρουσε με τα πόδια το διαγώνιο σουτ του Ιγκουαΐν στο 56' και ο Ινσίνιε που βρέθηκε μόνος του στη μικρή περιοχή, σάστισε και λειτούργησε σαν αμυντικός απομακρύνοντας την μπάλα. Παρόλα αυτά η Πόρτο κόντρα στη ροή του αγώνα, άνοιξε το σκορ στο επόμενο λεπτό. Μετά από κόρνερ η μπάλα στρώθηκε στον Τζάκσον Μαρτίνες, που έκανε το διαγώνιο σουτ, η μπάλα βρήκε και στην πλάτη του Αλμπιόλ και κατέληξε στα δίχτυα του Ρέινα. Στο 77' το σουτ του Κουαρέσμα έφυγε λίγο άουτ ενώ στο 82' ο Κιντέρο σημάδεψε το δοκάρι της Νάπολι. Στο 90+2' η κεφαλιά του Ζαπάτα έφυγε μόλις άουτ.

ΠΟΡΤΟ: Έλτον, Ντανίλο, Μαϊκόν, Μανγκαλά, Σάνδρο, Εδουάρδο (67' Κιντέρο), Φερνάντο, Ντεφούρ (88' Ερέρα), Κουαρέσμα, Μαρτίνες, Βαρέλα (72' Γκιλάς).

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Ρεβεγιέρ, Ενρίκε, Μπρίτος, Γκουλάμ, Αλμπιόλ, Μπεχράμι, Καγιεχόν (79' Πάντεφ), Χάμσικ (74' Μέρτενς), Ινσίνιε, Ιγκουαΐν (82' Ζαπάτα).

Keywords
Τυχαία Θέματα