Άρχοντας των mind games ο Σερ Άλεξ

13:12 12/1/2013 - Πηγή: AEK365

Λίγες ώρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι του "Ολντ Τράφορντ" μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον επιδόθηκε σε mind games στρέφοντας αρχικά τα βέλη του στον Λουίς Σουάρες με αφορμή το γκολ που πέτυχε ο Ουρουγουανός επιθετικός με το χέρι στον αγώνα Κυπέλλου με την Μάνσφιλντ.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε: "Δεν είδα το παιχνίδι με την Μάνσφιλντ άρα είναι δύσκολο να πω αν είχε σκοπιμότητα ή όχι. Αλλά

νομίζω ότι ο τύπος είναι φορτωμένος με αμφισβήτηση. Δεν ξέρω αν το απολαμβάνει ή όχι".
Για την στήριξη που πρόσφερε στον Σουάρες, ο προπονητής της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον σχολίασε: "Πάντα θα υποστηρίξεις τον παίκτη σου. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη για τον Ρότζερς. Το έχω κάνει και εγώ. Είναι μέρος της αφοσίωσης σου και της προστασίας του παίκτη. Απλά ελπίζω να μην υποφέρουμε από κάποιες από τις αποφάσεις που πήγαν όπως ήθελε ο Σουάρες την Κυριακή".
Ο Σκωτσέζος τεχνικός συνέχισε τα mind games αναφερόμενος στην έλλειψη τίτλων της Λίβερπουλ λέγοντας το εξής: "Η υπομονή είναι πραγματική ευκολία στο ποδόσφαιρο και ο Μπρένταν είναι πολύ τυχερός που την έχει. Είναι τρομερό που οι οπαδοί της Λίβερπουλ είναι διατεθειμένοι να κάνουν υπομονή, καθώς είναι κάτι που ο σύλλογος χρειάζεται για να τραβήξει τον μακρύ δρόμο της επιστροφής. Είναι δύσκολο να συγκρίνεις την τωρινή ομάδα της Λίβερπουλ με αυτές του παρελθόντος. Για κάθε νέο προπονητή είναι πρόκληση. Δεν έχουν κερδίσει το πρωτάθλημα για πάνω από 20 χρόνια. Είναι πολύς χρόνος για ένα σύλλογο όπως η Λίβερπουλ".

Keywords
Τυχαία Θέματα