«Αρχηγός ο Φώτης μέσα και έξω»

17:11 1/4/2012 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Αποφεύγει τις δηλώσεις όπως ο «διάβολος το λιβάνι», αλλά τον πιέσαμε. Μέλος του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και στέλεχος της ΚΑΕ ο Γιώργος Χήνας, «εκτέλεσε» και χρέη «γενικού αρχηγού» της ομάδας λόγω της απουσίας του ασθενούς Σταύρου Τσιλιμιγκάκη. Ο κ. Χήνας μίλησε χωρίς μαλλιά στην γλώσσα (σ.σ. κληρονομικό χάρισμα). Mίλησε για την εμφάνιση της ΑΕΚ

στον Λαγκαδά, παραδέχθηκε τα «διοικητικά λάθη», που ενδεχομένως στέρησαν βαθμούς στο διάβα της περιόδου και αποκάλυψε, ότι από λάθος αφαιρέθηκε (από τα άτομα της στατιστικής υπηρεσίας του Κώστα Γαλάνη) τρίποντο από τον Βασιλόπουλο!

Πρωτίστως ο «Ενωσίτης» παράγοντας τόνισε: «Δεν ήμουν στην Κατερίνη, αλλά παρακολούθησα το κακό ματς με τον Πιερικό σε βίντεο. Στον Λαγκαδά, χθες, λοιπόν, η ΑΕΚ ήταν «άλλη ομάδα». Ήταν αντάξια της ποιότητας των παικτών της, οι οποίοι για μένα και νομίζω και για πολλούς τρίτους, είναι οι καλύτεροι στην κατηγορία. Ήταν πολύ καλή η ΑΕΚ χθες».

Και συμπλήρωσε: «Οφείλω, ωστόσο, να καταθέσω την άποψη μου γι' αυτή την ψυχολογική ανάταση της ομάδας. Είχαν κάνει πολλές συζητήσεις μεταξύ τους οι παίκτες μέσα στην εβδομάδα. Ήταν, όμως, γενικά σε καλή κατάσταση. Από το ξενοδοχείο ...είδα στα μάτια τους, ότι θα κέρδιζαν. Σ' αυτό το κομμάτι, λοιπόν, καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο Φώτης (Βασιλόπουλος). Ήταν αρχηγός μέσα και έξω από το παρκέ. Ο τρόπος που μίλησε στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια.. Ο τρόπος, που αγωνίστηκε μετά... Ήταν υποδειγματικός. Εξαιρετικός στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση. Αφήστε, που η στατιστική υπηρεσία του «έκλεψε» και ένα τρίποντο! Ο Φώτης πέτυχε 14 πόντους και όχι 11. Το τρίποντο περιέργως το πίστωσαν στον Νοέα.
Αυτό βέβαια δεν αλλάζει την ουσία της προσφοράς του».

Για τους πανηγυρισμούς: «Είναι γεγονός, ότι τα παιδιά στα αποδυτήρια το χάρηκαν. Όχι, επειδή έγινε κάτι σπουδαίο. Κέρδισαν, όμως, ένα δύσκολο αντίπαλο, ο οποίος στην έδρα του είχε χάσει μόνο από τον Πανελευσινιακό από τις ομάδες κορυφής, ενώ επιτυγχάνει υψηλά σκορ. Επιπλέον, κέρδισαν έπειτα από μία κακή εμφάνιση. Είχαν πεισμώσει. Και σ' αυτό οφείλεται το γεγονός ότι για σαράντα λεπτά ήταν συγκεντρωμένοι. Θεωρώ, ότι ήταν σημαντική νίκη, αλλά βεβαίως πάμε παρακάτω. Θέλουμε πέντε νίκες στα πέντε ματς, που απομένουν και προσωπικά εκτιμώ, ότι πιο δύσκολο θα είναι το ματς με τον Αμύντα στη Δάφνη».

Για τον στόχο της τρίτης θέσης: «Οι παίκτες της ΑΕΚ ως ποιότητα είναι παίκτες της Α1. Θεωρώ, ότι η ΑΕΚ άξιζε να είναι στην πρώτη δυάδα. Σκέφτομαι πολλές φορές πώς χάθηκαν τα ματς στη Λευκάδα, στην Κηφισιά, στο Παγκράτι. Κοιτάξτε. Πέρα από κάποιες ατυχίες που είχαμε, έγιναν κάποια λάθη. Δεν διστάζω να πω, ότι έγιναν λάθη και από τη διοίκηση. Ο χρόνος, όμως, δεν γυρίζει πίσω. Πρέπει να προχωρήσουμε. Ο στόχος της τρίτης θέσης, που μπορεί υπό προϋποθέσεις να οδηγήσει στην Α1, είναι απολύτως ρεαλιστικός, αρκεί η ομάδα να μείνει συγκεντρωμένη από το ματς με την ΑΕΚ Άργους μέχρι και το τελευταίο με την Κηφισιά».

Για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο: «Είναι

Keywords
Τυχαία Θέματα