Αρχή για τη ΝΕΡΙΤ το απόγευμα της Κυριακής

17:25 4/5/2014 - Πηγή: AEK365

Σε ΝΕΡΙΤ μετατρέπεται και επίσημα από το απόγευμα της Κυριακής η ΔΤ με το λογότυπο στις οθόνες μας να αλλάζει.

Θα έχει προηγηθεί μια «σεμνή τελετή» σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΕΡΙΤ Γιώργο Προκοπάκη.

«Η πρώτη μας προτεραιότητα από την αρχή που ξεκινήσαμε ήταν να λειτουργήσει η ΝΕΡΙΤ πριν τις εκλογές για να υπάρχει μια ισορροπία», δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο Προκοπάκης. Και

τόνισε πως η καθυστέρηση κατά μία εβδομάδα της πρεμιέρας της ΝΕΡΙΤ από την αρχική προγραμματισμένη ημερομηνία της 27ης Απριλίου οφειλόταν σε διαδικαστικούς λόγους και την πλήρη ομαλοποίηση με την EBU.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αλλαγή του λογοτύπου θα γίνει περί στις 18:00, ενώ θα προηγηθεί αντίστροφη μέτρηση με χρονόμετρο στην οθόνη. Την ίδια ώρα, θα εμφανιστούν τα νέα γραφικά και σήματα και το νέο σκηνικό των ειδήσεων.

Το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ πια θα παρουσιάσει η Αντριάννα Παρασκευοπούλου, ενώ θα αποκαλυφθούν παράλληλα τα καινούρια γραφικά, τα σήματα και το νέο σκηνικό των ειδήσεων, το κόστος κατασκευής του οποίου άγγιξε τις 26.000 ευρώ σύμφωνα με απόφαση που δημοσιεύτηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Τις επόμενες δυο εβδομάδες θα ξεκινήσουν να προβάλλονται σταδιακά 16 νέες εκπομπές, μεταξύ των οποίων και ενημερωτικές για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές κάθε Τρίτη (εκτός της ερχόμενης Τρίτης λόγω Eurovision).

Keywords
Τυχαία Θέματα