«Αρχές Ιουνίου θα πληρωθείτε, από τα πρώτα διαρκείας»

21:17 23/5/2012 - Πηγή: AEK365

Η (τραγική) οικονομική κατάσταση στην ΑΕΚ δεν επηρεάζει μόνο ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ και γενικά το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτοί που την… πληρώνουν πιο ακριβά είναι οι υπάλληλοι της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, οι χαμηλόμισθοι που κάθε μέρα εδώ και μήνες δίνουν αγώνα επιβίωσης. Η ΑΕΚ τους χρωστά πλέον 4,5 μήνες και στο τέλος Μαΐου

συμπληρώνεται πεντάμηνο! Διάστημα που είναι πέρα από κάθε όριο και λογική, όταν μιλάμε για ανθρώπους με χαμηλό μισθό και οικογένειες που περιμένουν τα δεδουλευμένα για να ζήσουν, ενώ κάποιοι δυσκολεύονται πολύ να μεταβούν και στα Σπάτα (βενζίνες, διόδια κ.α.).

Σήμερα αμέσως μετά την Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη όλων των υπαλλήλων υπό τον Ανδρέα Δημητρέλο. Εκεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ ευχαρίστησε για ακόμη μια φορά τους υπαλλήλους για την τεράστια υπομονή που έχουν δείξει και το ότι συνεχίζουν να προσφέρουν κανονικά παρότι οι περισσότεροι από αυτούς αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. «Λίγη υπομονή ακόμη σας ζητώ να κάνετε. Η προτεραιότητα μας είστε εσείς για να πληρωθείτε άμεσα. Με τα πρώτα έσοδα από τα πρώτα ακριβά διαρκείας που θα διαθέσουμε αρχές Ιουνίου, θα πληρωθείτε αμέσως εσείς» είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ και κάποιοι εκ των εργαζομένων (αναμενόμενα) έβγαλαν ένταση, αφού η υπομονή έχει ξεπεράσει τα ανθρώπινα όρια.

Η ένταση καταλάγιασε, αλλά οι εργαζόμενοι έχουν κάθε δίκιο να ζητούν τα δεδουλευμένα τους από την διοίκηση της εταιρίας. Πάντως, μέχρι στιγμής το θετικό είναι κανείς εργαζόμενος δεν σκέφτεται την επίσχεση ή το να κινηθεί νομικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα