Όλα έτοιμα στην Κατερίνη

20:52 23/5/2012 - Πηγή: AEK365

Με την αντιπρόεδρο της CEV και πρόεδρο της επιτροπής ευρωπαϊκών Κυπέλλων, Ριέτ Ουμς να εύχεται καλή επιτυχία στην Ελλάδα -και όχι στους αντίπαλους της «γαλανόλευκης», Ισπανία, Σλοβακία και Ισραήλ-, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για το πρώτο τουρνουά του φετινού Ευρωπαϊκού Λιγκ (24-26/5), στην αίθουσα συμβουλίου της Περιφερειακής Κοινότητας Πιερίας, καθώς οι αγώνες φιλοξενούνται στην Κατερίνη.

Οι διοργανωτές εξήγησαν την απόφασή τους να πάρουν στην πόλη τους μια τόσο σημαντική διοργάνωση και μίλησαν για την «αποκέντρωση» που επιχειρεί η ΕΟΠΕ. Από αγωνιστικής πλευράς, ο ομοσπονδιακός προπονητής Αλέκος Λεώνης και ο αρχηγός της εθνικής, Νίκος Σμαραγδής, υποσχέθηκαν, πως παρά τα πολλά προβλήματα, η ομάδα θα παίξει στο... 100% για να ευχαριστήσει και τον φίλαθλο κόσμο της Κατερίνης.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι...

Σοφία Μαυρίδου, αντιπεριφερειάρχης Πιερίας
Να απευθύνω ένα πολύ φιλικό και ζεστό καλωσόρισμα, εδώ στον Όλυμπο, που αποτελεί παγκόσμιο σημείο αναφοράς. Ευχαριστούμε την ελληνική ομοσπονδία για την πρόσκληση για τη φιλοξενία αυτού του μεγάλου αθλητικού γεγονότος στην Πιερία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον περιφερειάρχη, και τον εκλεγμένο Παναγιώτη και τον αντινομάρχη Διονύση, για τη δυνατότητα που μας έδωσαν να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς, εγώ και οι συνεργάτες μου, για τη δυνατότητα που δόθηκε στην Κατερίνη να συντελεστεί αυτό το μεγάλο γεγονός, καθώς το μεγάλο στοίχημά μας, στη νέα περιφερειακή αρχή, είναι η ανάπτυξη στον τόπο μας. Αθλητισμός σημαίνει πολιτισμός και πολιτισμός σημαίνει ανάπτυξη. Να ευχαριστήσουμε επίσης τον Δήμο Κατερίνης, την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και όλα τα σχολεία, το γραφείο φυσικής αγωγής, την ένωση ξενοδόχων, τα αθλητικά σωματεία Πιερικό και Αρχέλαο και τους προπονητές τους, το νοσοκομείο Κατερίνης και τον διοικητή κ. Φαρμάκη, το τμήμα Σαμαρειτών διασωστών και ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης, τον οργανισμό παιδείας πολιτισμού αθλητισμού και πολιτισμού του Δήμου και τον Θωμά Παπαδημητρίου, το γραφείο καινοτόμων δραστηριοτήτων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και την Μιράντα Παππά, με την οποία έχουμε ιδιαίτερη και εξαιρετική συνεργασία, τον σύλλογο Κορινό, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και όσους εργάζονται για τη διοργάνωση και ειδικά τους συνεργάτες μου που είναι στην οργανωτική επιτροπή, Ράνια Μπίρτση, Παναγιώτη Τερζόπουλο και Νίκο Χηνόπουλο. Είναι εξαιρετική ευκαιρία στους πολύ δύσκολους πολιτικούς και οικονομικούς καιρούς, να δώσουμε κάτι ιδιαίτερο, στοχευμένο, που έχει σχέση με τον τόπο μας. Όλα τα ποσά που δαπανώνται ενδυναμώνουν την αγορά και αυτό αποτελεί την αρχή στοχευμένων αθλητικών δραστηριοτήτων που προάγουν την ανάπτυξη.

Γιώργος Μανωλόπουλος, μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ και αναπληρωτής πρόεδρος της επιτροπής εθνικών ομάδων
Ευχαριστήσουμε, από πλευράς ΕΟΠΕ και εκ μέρους του προέδρου κ. Μαυρομάτη, τον περιφερειάρχη κ. Ψωμιάδη για τη στήριξή του και την άμεση κινητοποίησή του στην πρότασή μας να γί

Keywords
Τυχαία Θέματα