Αποθέωση για την amazing ΑΕΚ του Δέλλα

09:40 13/2/2015 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Μικρό το ΟΑΚΑ", γράφει η Ώρα στο πρώτο της θέμα, προσθέτοντας: "Σε... τρία Σπύρος Λούης ταυτόχρονα πρέπει να γίνει η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για να ικανοποιηθεί η ζήτηση που υπάρχει από χθες. Δονήθηκε όλη η Ελλάδα από την αντρίκεια εμφάνιση της ΑΕΚ

απέναντι στους ''σπρωχτούς''. Ο κόσμος της Ένωσης παίρνει την πρόκριση ό,τι και να στείλουν στη ρεβάνς οι Γκιρτζίκης - Ζωγράφος".

SPORTDAY

Για τον Τραϊανό Δέλλας γράφει στο πρώτο της θέμα η SD: "Έκανες ματ!", αναφέρει και προσθέτει: "Το ιδανικό στήσιμο της Ένωσης στο τετ α τετ με τον Ολυμπιακό, το σωστό διάβασμα του αντιπάλου, η ψυχολογική προετοιμασία των παικτών της με... αγριόχηνες και αετούς, αλλά και η τόλμη με Τζανετόπουλο, το ''ζωντανό'' κοουτσάρισμα και όλα δείχνουν πως ο ''ψηλός'' το ''έχει''!

LIVE SPORT

Πρώτο θέμα είναι η ΑΕΚ και στη LS: "Έμαθαν σε όλες τις μάχες να είναι ΝΙΚΗΤΕΣ! Παροξυσμός για τα εισιτήρια της ρεβάνς! Γιατί η Ένωση επιμένει να γίνει το ματς στις 4 και όχι στις 5 Μαρτίου". Επίσης η εφημερίδα φιλοξενεί συνέντευξη του Άρη Σοϊλέδη ο οποίος τονίζει: "Ταράξαμε τα νερά του Ολυμπιακού. Τους αιφνιδιάσαμε. Δεν περίμεναν να πιέσουμε τόσο ψηλά. Είμαι ΑΕΚ και σε κάθε αγώνα πρέπει να κερδίζω".

GOAL

Και το Goal έχει πρώτο την ΑΕΚ: "Αmazing AEK", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: "Ελκυστική και επιθετική η Ένωση κερδίζει το στοίχημα με τον Κολοσσό και στο πρόσωπό του βλέπει τον τιμονιέρη που θα την επιστρέψει στη χρυσή εποχή των 90's".

Keywords
Τυχαία Θέματα