Απολογήθηκε ο ΠΑΟ

14:13 13/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η "Παναθηναϊκή Συμμαχία" απολογήθηκαν μετά την δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας κ. Καρράς, για τις ανακοινώσεις μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Την μεθεπόμενη Πέμπτη θα ανακοινωθεί η απόφαση.
Από την πλευρά των "πρασίνων" διατυπώθηκαν ενστάσεις για απαράδεκτη δίωξη, για αόριστη δίωξη αλλά και ένσταση ακυρότητας ενώ υπογράμμισαν πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η "Παναθηναϊκή

Συμμαχία" δεν συνδέονται μεταξύ τους.
Παράλληλα από την μεριά του Παναθηναϊκού τονίστηκε ότι "η ανακοίνωση εκδόθηκε υπό το βάρος όλων όσων συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπου παράγοντες οδηγήθηκαν στην φυλακή, υποβιβάστηκαν ομάδες και η υπόθεση είναι στην δικαιοσύνη και έχει δοθεί σε Εφέτη Ανακριτή. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό έχουν απομαγνητοφωνηθεί οι συνομιλίες καθώς εμπλέκονται διαιτητές και παράγοντες. Αυτοί έχουν απαξιώσει το ποδόσφαιρο".
Στην συνέχεια έγινε λόγος για τις δηλώσεις του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Χρήστου Σάββα στις 13 Αυγούστου, ο οποίος αναφέρθηκε σε στημένους πίνακες. Ως αποτέλεσμα μια μέρα μετά παραιτήθηκε από τα καθήκοντα του. Εκείνη τη στιγμή ο Παναθηναϊκός τόνισε πως εκφράζει τις απόψεις του για τις διαιτητικές αποφάσεις, όταν ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ αποχωρεί για αυτό το λόγο ενώ υποστήριξαν οι πράσινοι πως "δεν γίνεται μόνο οι Έλληνες διαιτητές να είναι υπεράνω κριτικής. Ακόμη και το Σύνταγμα αναφέρει πως κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής. Θίξαμε την ιερή αγελάδα της διαιτησίας".
Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ιωάννης Κάρμης τόνισε: " Να ξεκαθαρίσουμε τα κακώς κείμενα. Δεν αποτελεί απαξίωση η παλινόρθωση της ανομίας που έγραψε μια εφημερίδα και αποτελεί μια ανακοίνωση ομάδας που εκφράζει τις επιφυλάξεις της για την διαιτησία; Πουθενά στο κατηγορητήριο δεν αναφέρεται για το τι πρέπει να απολογηθεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Δεν έχουμε ως ΠΑΕ κανένα σύνδεσμο και καμία ευθύνη, ούτε αντικειμενική, για την ανακοίνωση".
Τέλος ο Αριστείδης Καμάρας ως ιδρυτικό στέλεχος της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" είπε: "Αν πρέπει να κατηγορηθούμε για μια ανακοίνωση που λέτε πως δυσφημεί το ποδόσφαιρο, τότε η UEFA που στέλνει σωρηδόν αγώνες ύποπτους για χειραγώγηση δεν το δυσφημεί; Το ποδόσφαιρο είναι βρώμικο από τη κορυφή ως τα νύχια και η ανακοίνωση αποτελεί μια κραυγή διαμαρτυρίας".

Keywords
Τυχαία Θέματα