Ξέχασε τον Πεσέιρο ο Γκόντζος για να κράξει το Νίνη!

Τον χειρότερο, βάσει στατιστικής, προπονητή που είχε ποτέ ο Παναθηναϊκός, τον Ζοσέ Πεσέιρα, ξέχασε ο Κώστας Γκόντζος, προκειμένου να απαντήσει στις δηλώσεις του Σωτήρη Νίνη.
Οι δηλώσεις του Σωτήρη Νίνη για το σαθρό ελληνικό ποδόσφαιρο που κρατάει στη μετριότητα τους ποδοσφαιριστές ενόχλησαν τον Κώστα Γκόντζο.

Και πώς να μην ενοχλήσουν τον εκδότη της αντι-Παναθηναϊκής εφημερίδας Derby
όταν ο αγαπημένος προπονητής για το γνωστό παρεάκι, ο περίεργος αυτός τύπος ονόματι Πεσέιρο είχε φροντίσει για λόγους που μόνο ο ίδιος γνωρίζει να εξαφανίσει από τον ποδοσφαιρικό χάρτη τον Σωτηράκι.

Ο προπονητής που κλήθηκε από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να αναλάβει το βαρύ έργο του Παναθηναϊκού που έκλεινε 100 χρόνια, δεν προσέφερε ούτε μία χαρά στους φιλάθλους. Ούτε μισή χαρά! Διέλυσε τα πάντα. Είχε βέβαια στα χέρια του για να διαχειριστεί ποδοσφαιρικές μετριότητες, όμως δεν αποτελεί δικαιολογία το γεγονός αυτό.

Ο Παναθηναϊκός του Πεσέιρο, του Βέλιτς και του Γκόντζου που επιχειρούσε από τη φυλλάδα του να κάνει το άσπρο μαύρο παρουσίασε το χειρότερο θέαμα που έχει ποτέ βγάλει στο χορτάρι ο Παναθηναϊκός από όταν έγινε επαγγελματικό το ποδόσφαιρο. Την χειρότερη επιθετική συγκομιδή.

Ο μυστήριος αυτός τεχνικός εξαφάνισε από το Τριφύλλι τον Σωτήρη Νίνη, για λόγους σίγουρα μη αγωνιστικούς, αφού καλύτερος μεσοεπιθετικός δεν υπήρχε στο ρόστερ. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο απίστευτος Πεσέιρο δεν μπορούσε να αξιοποιήσει το «διαμάντι» Ν' Ντόι (όπως χαρακτήριζε τον επιθετικό η εφημερίδα Derby), καθώς δεν ήξερε ούτε καν σε ποια θέση αγωνίζεται. Με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής για τον οποίο κλαίνε μέχρι και σήμερα τα γνωστά παπαγαλάκια, να πετύχει συνολικά 3 γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Πορτογάλος προπονητής, όχι μόνο εξαφάνισε το Νίνη αλλά του έκανε συνεχόμενα καψόνια. Μία τον σήκωνε για ζέσταμα μισής ώρας, χωρίς να τον βάζει τελικά να αγωνιστεί, μία τον χρησιμοποιούσε πεντάλεπτα, μία τον προόριζε για βασικό σε γήπεδο… παγοδρόμιο στο Περιστέρι.

Για να αντιληφθείτε το... έγκλημα (που μόνο ως προμελετημένο φαντάζει) του Πεσέιρο, να υπογραμμίσουμε πως τη σεζόν 2007-08 ο Σωτήρης Νίνης αγωνίστηκε συνολικά στο πρωτάθλημα 87 λεπτά! Λιγότερο από ένα 90λεπτο σε ολόκληρο το πρωτάθλημα! Την ίδια περίοδο φόρεσε το εθνόσημο και με 689 λεπτά συμμετοχής, οδήγησε την εθνική Ελλάδος νέων στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος!

Η οργή του κόσμου φούντωνε κάθε αγωνιστική από το τραγικό θέαμα και η έκρηξη ήρθε όταν στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 4-0. Ακολούθησαν τα… περίεργα αποτελέσματα σε Ξάνθη και ΟΦΗ και πλέον κανένας υποτακτικός, κανένας Κώστας Γκόντζος δεν μπορούσε να συγκρατήσει το τσουνάμι που χύθηκε στη Λεωφόρο.

Αυτό που ακολούθησε είναι λογικό να έβγαλε τον Γκόντζο από τα ρούχα του. Ήρθαν κανονικοί επενδυτές. Που έβαλαν κανονικά λεφτά για να έρθουν κανονικοί ποδοσφαιριστές, αντάξιοι του ονόματος του Παναθηναϊκού. Ανέλαβε την ομάδα κανονικός πρόεδρ
Keywords
Τυχαία Θέματα