Δουλειά στην κυκλοφορία και στην τελική προσπάθεια από τον Βλάχο

13:27 13/9/2012 - Πηγή: AEK365

Για περίπου 80 λεπτά προπονήθηκαν το πρωί της Πέμπτη οι παίκτες της ΑΕΚ με τον Βαγγέλη Βλάχο να ρίχνει το βάρος του στην κυκλοφορία της μπάλας και στις πολλές δοκιμές. Ο προπονητής δούλεψε αρχικά με τους παίκτες του στην τακτική και πιο συγκεκριμένα στην «αλλαγή» παιχνιδιού κατά τη διάρκεια του αγώνα. Χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε δύο ομάδες, με την μία να επιχειρεί να βάζει γκολ σε κανονικό τέρμα και την άλλη σε δύο μικρά τέρματα. Σκοπός της άσκησης,

ειδικά για τη δεύτερη ομάδα, ήταν να κυκλοφορεί τη μπάλα και να αλλάζει πλευρές σκοράροντας στα μικρά τέρματα, με τον Βλάχο να επιδιώκει από τους παίκτες του να αποκτήσουν αυτοματισμούς και αντίληψη του χώρου.

Από εκεί και πέρα έγινε ένα δίτερμα με τον προπονητή να δοκιμάζει τόσο το 4-2-3-1 όσο και το 4-3-3. Παρ' όλα αυτά η ΑΕΚ την Κυριακή κόντρα στον Αρη θα παίξει με 4-2-3-1. Στο δίτερμα υπήρξαν αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα και θέσεις, με τον Βλάχο να δοκιμάζει κάποια πράγματα. Όπως για παράδειγμα τον Κατίδη ως δεξιό εξτρέμ (αντί του Φούντα).

Επιπλέον οι παίκτες δούλεψαν και στην τελική προσπάθεια, καθώς έγιναν πολλά σουτ, σε μία προσπάθεια του προπονητή να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα των παικτών μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Keywords
Τυχαία Θέματα