«Αποκτάμε αυτοπεποίθηση με τέτοιες νίκες»

20:41 2/9/2012 - Πηγή: AEK365

Αρχικά ο Έλληνας τεχνικός τόνισε για τη νίκη της ομάδας του: «Είμαι ευχαριστημένος από τους 3 βαθμούς που κατακτήσαμε σήμερα και είμαστε πλέον στην κορυφή. Αποκτάμε αυτοπεποίθηση με τέτοιες νίκες. Ήταν ένα αμφίρροπο ματς, ένα ματς με ταχύτητα και νευρικότητα. Μετά το πρώτο γκολ η ομάδα βρήκε τα πατήματά της στο γήπεδο και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη».

Για το γεγονός πως η ομάδα του έχει παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη στα δύο πρώτα ματς του πρωταθλήματος: «Η αλήθεια είναι ότι λόγω της συμμετοχής μας στο Europa

είμαστε σε μεγαλύτερη ετοιμότητα από τους αντιπάλους μας σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια. Κάναμε κάποιες μεταγραφές και χρειάζεται μία μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξει μια ομάδα και να γίνει καλύτερη όταν έρχονται καινούριοι παίκτες. Πιστεύω πως με τη δομή που είχαμε και τις προσθήκες θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια».

Τέλος για τον Μανουέλ Περόνε υπογράμμισε: «Ο Μανουέλ είναι γνωστός και είναι από τους βασικούς μοχλούς της ομάδας μας. Το ότι είχε μία καλή απόδοση δεν είναι έκπληξη για μας. Το θέμα είναι να συνεχίσει να είναι δυνατός για να λειτουργήσει και η ομάδα μαζί με τον Περόνε».

Keywords
Τυχαία Θέματα