«Τσίμπησε» βαθμό ο ΟΦΗ

20:17 2/9/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 2η αγωνιστική

ΑΡΗΣ-ΟΦΗ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Κλεάνθης Βικελίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος

Με βαθμό έφυγε ο ΟΦΗ από τη Θεσσαλονίκη

μετά το 0-0 με τον Άρη μετά από ένα ματς που είχε τις φάσεις για να ξεφύγει από την λευκή ισοπαλία. Το πρώτο μέρος ήταν ένας επιθετικός αλλά ανούσιος μονόλογος των γηπεδούχων με τον ΟΦΗ να παίζει αμυντικά. Η ομάδα του Κατσαβάκη έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 28' όταν το σουτ του Καπετάνου μπλόκαρε τελευταία στιγμή ο Σόουζα και στη συνέχεια της φάσης, η κεφαλιά του ιδίου παίκτη, μετά από σέντρα του Γιαννιώτα, έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι του Γουναρίδη. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο ο Καπετάνος έκανε ένα εξαιρετικό σουτ που πέρασε μόλις άουτ.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ ανέβηκε πολύ. Στο 49' απείλησε με κεφαλιά του Παπάζογλου που έδιωξε ο Διούδης ενώ στο 58' είχε δοκάρι μετά από σουτ του Κουτσιανικούλη. Μετά το 65' ο Άρης ισορρόπησε το ματς και στο 80' απείλησε με τον Γιαννιώτα. Στις καθυστερήσεις ο Καπετάνος γύρισε πολύ ωραία μέσα στην περιοχή και έκανε το σουτ αλλά ο Γουναρίδης έδιωξε με τα πόδια.

ΑΡΗΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Διούδης, Γιαννίτσης (57'Σουνάς), Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος, Καπετάνος, Γιαννιώτας, Νταμαρλής (72'Μαργαρίτης), Ψυχογιός, Κοέλιο (62'Γκέσιος).

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Μπανούσης, Χαριτωνίδης, Μονιάκης, Ζορμπάς (87'Ζαχαράκης), Βάντο, Κουτσιανικούλης (85'Λαμπρόπουλος), Παπάζογλου, Σόουζα, Σίσιτς (90'Καπουράνης).

Keywords
Τυχαία Θέματα