«Απόφαση για διαγραφή του Σκόρδα»

09:35 23/11/2011 - Πηγή: AEK365

Αστήρικτη είναι η αγωγή που κατέθεσε ο Λάμπρος Σκόρδας κατά της Λέσχης Φίλων Άρη όπως υποστηρίζει ο νομικός εκπρόσωπος της Λέσχης, Θωμάς Γιαννόπουλος ο οποίος υποστήριξε πως έχει αποφασιστεί η διαγραφή του πρώην προέδρου του Άρη από τα μητρώα της Λέσχης.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero , ο νομικός εκπρόσωπος της Λέσχης τόνισε: "Θεωρώ ότι η αγωγή είναι αστήρικτη και προσωπική μου άποψη, όχι της νομικής υπηρεσίας, είναι ότι έγινε από τον κ. Σκόρδα ώστε να στρέψει αλλού την προσοχή του κόσμου. Όπως

ξέρετε, υπάρχει μια απόφαση διαγραφής του κ. Σκόρδα από την Λέσχη, με την οποία όμως το Δ.Σ. δεν έχει ασχοληθεί ακόμα. Σε κάθε περίπτωση πάντως έχουμε μάθει στην Λέσχη να λειτουργούμε με ηρεμία και νηφαλιότητα και έτσι θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό. Στην επόμενη Γ.Σ. της Λέσχης θα τεθεί εκ νέου το θέμα της οριστικής διαγραφής του κ. Σκόρδα, γιατί δεν μπορεί να δέχεται άλλο τις ύβρεις και τις απειλές του. Η Λέσχη έχει να ασχοληθεί με πολύ σοβαρά θέματα. Θα πρέπει όμως τώρα να το αντιμετωπίσει οριστικά ώστε στο μέλλον να μην έχει πάλι να ασχοληθεί με τέτοια θέματα".

Για το νομικό σκέλος της υπόθεσης, ο νομικός εκπρόσωπος της Λέσχης Φίλων Άρη, Θωμάς Γιαννόπουλος τόνισε: "Η υπόθεση θα πάει στα δικαστήρια, η Λέσχη δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτε, έχουμε όλα τα έγγραφα ό,τι χρειάζεται ενώ στην Λέσχη υπάρχουν 50-60 νομικοί που έχουν εξετάσει κάθε λεπτομέρεια και δεν έχει γίνει κανένα απολύτως λάθος. Ο καθένας είναι υπόλογος των λόγων και των πράξεων του και η ιστορία θα τον κρίνει στην συνέχεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα