Από τον «Λύμπε» στον Πετρόπουλο το «33»

14:42 29/12/2012 - Πηγή: AEK365

Το είχε ο Φερνάντο Νάβας, ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης και το καλοκαίρι του 2003 μπήκε στην εμφάνιση που φορούσε ο ΜΕΓΑΛΟΣ Νίκος Λυμπερόπουλος. Το «33» στην πλάτη του «Λύμπε»… εκτοξεύτηκε. Έγινε σήμα κατατεθέν για τον κόσμο που λάτρεψε τον Μεσσήνιο επιθετικό. Από το καλοκαίρι του 2003 μέχρι το καλοκαίρι

του 2012 ήταν δικό του. Ακόμη και στο «διάλειμμα» της Γερμανίας, το «33» περίμενε την επιστροφή του Λυμπερόπουλου. Μέχρι το περασμένο καλοκαίρι που ο Μεσσήνιος το… άφησε, κρεμώντας παράλληλα και τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μια και καλή.

Το πρώτο εξάμηνο της φετινής σεζόν δεν είχε κάτοχο για το συγκεκριμένο νούμερο. Από σήμερα το έχει ο Αντώνης Πετρόπουλος. Ο νεαποκτηθής σέντερ φορ της ΑΕΚ διάλεξε το συγκεκριμένο νούμερο με την… ελπίδα να βαδίσει στα χνάρια του Λυμπερόπουλου και να γράψει ιστορία με τα «κιτρινόμαυρα». Πάντως η αφετηρία τους μοιάζει αρκετά. Έφυγαν από τον ΠΑΟ με άσχημες αναμνήσεις. Ο «Λύμπε» έψαχνε την γη της επαγγελίας και την βρήκε… Ο Πετρόπουλος το ίδιο, με την ευχή να δούμε το «33» να πανηγυρίζει πολλές φορές.

Keywords
Τυχαία Θέματα