Γιαννούλης: Μια πολύ ωραία εμπειρία

10:00 17/11/2011 - Πηγή: AEK365

Στην φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με την Ρουμανία, ο Κώστας Γιαννούλης πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με τον αριστερό μπακ του Ατρομήτου να κάνει λόγο για μια πολύ ωραία εμπειρία.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday", ο Γιαννούλης τόνισε: "Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Είμαι πολύ χαρούμενος με το ντεμπούτο μου στην Εθνική, αλλά λυπημένος γιατί η ομάδα έχασε μετά από 17 αγώνες. Θα ήθελα να συνδυάσω την συμμετοχή

μου με μια νίκη. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και θα τα δώσω όλα με την ομάδα μου ώστε να είμαι και πάλι μέσα στις επιλογές, έστω για τα φιλικά του Φεβρουαρίου".

Στην συνέχεια, ο Γιαννούλης μίλησε για το προσεχές παιχνίδι του Ατρομήτου με τον Λεβαδειακό λέγοντας: "Περιμένουμε τον Λεβαδειακό στο γήπεδο μας καις ίγουρα θέλουμε ακόμα μια νίκη. Δεν πρέπει όμως να φανούμε χαλαροί, επειδή οργανώθηκε την τελευταία στιγμή, γιατί θα είναι μεγάλο λάθος μας. Είναι ένα παιχνίδι-παγίδα, για όσους το θεωρούν τόσο εύκολο. Θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί που έχουμε και να παραμείνουμε στις υψηλές θέσεις και χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας, να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει".

Keywords
Τυχαία Θέματα