Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις μνήμης

09:10 17/11/2011 - Πηγή: AEK365

Οι πύλες του Πολυτεχνείου προγραμματίζεται να κλείσουν στη 1 μ.μ. Στις 2 μ.μ. θα αρχίσει η κεντρική εκδήλωση με την ομιλία του πρύτανη και στη συνέχεια θα γίνει η πορεία.

Στο πόδι βρίσκονται 7.000 αστυνομικοί αλλά και η Εισαγγελία Πρωτοδικών για την αντιμετώπιση τυχόν επεισοδίων. Τρεις εισαγγελείς θα βρίσκονται σήμερα στη ΓΑΔΑ και άλλοι 12 σε επιφυλακή, ενώ άλλοι τέσσερις εισαγγελικοί λειτουργοί θα είναι στην ποινική δίωξη.

Εφτακόσιοι φοιτητές και καθηγητές έχουν αναλάβει το έργο της περιφρούρησης του Πολυτεχνείου.

Εν τω μεταξύ, οι δρόμοι από το Ίδρυμα έως την πλατεία Κάνιγγος είναι κλειστοί, ενώ απαγορεύεται η στάση και στάθμευση σε όλους τους δρόμους γύρω από την πρεσβεία των ΗΠΑ.

Σήμερα, λόγω της πορείας, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου που περικλείεται από τις οδούς Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου και Βασ. Σοφίας καθώς και όλους τους παράλληλους και κάθετους δρόμους.

Αλλαγές στις συγκοινωνίες

Τροποποιήσεις θα υπάρξουν στα δρομολόγια και τις στάσεις των μέσων μαζικής μεταφοράς, ενώ Μετρό, Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος και Τραμ στις 12.30 το μεσημέρι θα ακινητοποιηθούν για ένα λεπτό για την 38η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα