Απίστευτο ρουσφέτι σε γιο πρωθυπουργού σε αγώνα με την Τσέλσι

20:11 17/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο νεποτισμός αποδεικνύεται καθημερινώς και εν τοις πράγμασι παγκόσμιο φαινόμενο, από το οποίο δεν εξαιρέθηκε ούτε η ηγεσία της Ταϊλάνδης. Ένα απίστευτο περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας και αποδεικνύει ότι η οικογενειοκρατία δεν ξεχωρίζει λαούς, χρώματα και κράτη.

Ένα εννιάχρονο αγόρι, που είχε επιλεγεί ύστερα από κλήρωση για να βγει στο γήπεδο με τους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι,

σε φιλικό αγώνα που θα έδινε η διάσημη αγγλική ομάδα στην Μπανγκόκ, αναγκάστηκε την τελευταία στιγμή να παραχωρήσει τη θέση του στον 11χρονο γιο του πρωθυπουργού της χώρας, Γινγκλούκ Σιναβάτρα.

Ο μικρός Νοπαντόλ Σουντλάπα είχε ήδη ολοκληρώσει τις γενικές πρόβες ενόψει της αναμέτρησης, όταν ένας αξιωματικός τον ειδοποίησε ότι τόσο αυτός όσο και κάποια παιδιά που είχαν επιλεγεί για να συνοδεύσουν τους ποδοσφαιριστές κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο αποκλείστηκαν, προκειμένου να παραχωρήσουν τις θέσεις τους στο γιο του πρωθυπουργού και στα παιδιά πέντε υπουργών.

Ο πατέρας του μικρού ανέφερε το περιστατικό στην εφημερίδα «Bangkok Post», εξηγώντας ότι ο Νοπαντόλ ήταν τόσο απογοητευμένος που δεν ήθελε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση μεταξύ του αγγλικού συλλόγου και της μικτής ομάδας της Ταϊλάνδης, στο στάδιο «Ραγιαμανγκάλα».

Εκπρόσωπος της «Σίνγκα», της εταιρείας παραγωγής ζύθου η οποία οργάνωσε τον φιλικό, παραδέχθηκε αργότερα ότι στον αγωνιστικό χώρο εισήλθαν μαζί με τις ομάδες, ως επί το πλείστον, τα παιδιά των VIPs και στελεχών της εταιρείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα