Άπιαστη η Σπόρτινγκ

00:00 21/10/2011 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE 4ος ΟΜΙΛΟΣ- 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ- ΒΑΣΛΟΥΙ: 2-0
Γήπεδο: Ζοσέ Αλβαλάδε
Εύκολη νίκη με 2-0 πέτυχε η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας κάνοντας το τρία στα τρία και πλέον ξέφυγε από τους διώκτες της.
Η Σπόρτινγκ είχε το πρώτο καλό σουτ του αγώνα στο 11ο λεπτό, με τον Σχάαρς, ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ και δεν ανησύχησε τον Τσερνιάουσκας. Στο 22' και πάλι ο Σχάαρς απείλησε με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 29' ο Φαν Βολφσβίνκελ αστόχησε

από καλή θέση. Στο 38ο λεπτό ο Γουέσλεϊ άφησε την Βασλούι με 10 παίκτες με μια ανόητη ενέργεια και όπως ήταν φυσικό, στο 43' ο Εβάλντο έβαλε τη Σπόρτινγκ μπροστά στο σκορ. Ο Ματίας Φερνάντεζ μπήκε στην περιοχή, έδωσε για τον Εβάλντο, ο οποίος με πλασέ στο 2ο δοκάρι έκανε το 1-0.
Η Σπόρτινγκ μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και πίεσε τον Τσερνιάουσκας, κυρίως με τους Σχάαρς, Καπέλ και Φερνάντεζ. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 70ο λεπτό με τον Ματίας Φερνάντεζ
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Πατρίσιο, Καρίσο, Πόλγκα, Εβάλντο, Περέιρα, Σχάαρς, Καπέλ (78' Μάρτινς), Φερνάντεζ, Ρινάουντο, Περεϊρίνια (62' Καρίγιο), Φαν Βολφσβίνκελ (74' Μποζίνοφ).
ΒΑΣΛΟΥΙ: Τσερνιάουσκας, Παπ, Μιλάνοφ, Φάρκας, Γκλάντστοουν (71' Κόστιν), Σαναμαρτεάν, Πάβλοβιτς, Γουέσλεϊ, Μπέλο (79' Γιοβάνοβιτς), Αντάιλτον (46' Μπουχαέσκου), Μιλισάβλιεβιτς.


ΖΥΡΙΧΗ- ΛΑΤΣΙΟ: 1-1
Γήπεδο: Λέτζιγκρουντ
Χωρίς νίκη για ακόμη ένα ματς έμειναν Ζυρίχη και Λάτσιο, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και πλέον τα πράγματα γίνονται δύσκολα και για τις δύο.
Πολύ καλό ματς στα 20 πρώτα λεπτά με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για γκολ. Η Ζυρίχη είχε ένα καλό σουτ με τον Τσικχαουί στο 9ο, ενώ από τη μεριά της η Λάτσιο απείλησε με τους Ερνάνες και Γκονζάλες λίγο αργότερα. Οι «λατσιάλι» άνοιξαν το σκορ στο 22ο λεπτό, με προβολή του Σκούλι μετά από κόρνερ του Ερνάνες, ωστόσο η Ζυρίχη απάντησε άμεσα. Συγκεκριμένα, με τη σέντρα ο Αλφόνσε έδωσε για τον Νικσί, ο οποίος με τρομερό σουτ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Μαρκέτι.
Στο 2ο μέρος οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, ωστόσο η αστοχία των επιθετικών και η ικανότητα των τερματοφυλάκων, κράτησαν το σκορ στο 1-1/.
ΖΥΡΙΧΗ: Γκουατελί, Τεσέιρα, Κοχ, Μανίν, Μπέντα, Μαργκαϊράθ, Αεγκέρτερ, Νικσί, Ντζούριτς (76' Ροντρίγκεζ), Τσικχαουί (63' Μεχμεντί), Αλφόνσε (81' Ντρμιτς).
ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Ντίας, Ντιακιτέ, Ράντου, Τσάνα (46' Ρόκι), Γκονζάλες (72' Λεντέσμα), Ερνάνες, Ματουζάλεμ, Λούλιτς, Σκούλι, Σισέ (79' Κόζακ).

Keywords
Τυχαία Θέματα