Στον Αλιάγα μίλησε ο Κάρλος το Τσακάλι

00:00 21/10/2011 - Πηγή: AEK365

Στον θρυλικό «Κάρλος το Τσακάλι» μίλησε ο Νίκος Αλιάγας σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του γνωστού τρομοκράτη.

Ο Κάρλος, κατά κόσμον Ίλιχ Ραμίρεζ Σάντσεζ, που τα τελευταία 17 χρόνια εκτελεί την ισόβια ποινή του για την τρομοκρατική του δράση, μίλησε μέσα από τη φυλακή στον Αλιάγα εν αναμονή της ακρόασής του από το δικαστήριο στις 7 Νοεμβρίου.

Ο Νίκος Αλιάγας μιλώντας τηλεφωνικά στο «Made In Star» αποκάλυψε μερικά από όσα του είπε ο Βενεζουελάνος τρομοκράτης.

«Το μόνο

πράγμα για το οποίο μετανιώνω είναι που δεν είδα την κόρη μου να μεγαλώνει», εξομολογήθηκε ο Κάρλος, ενώ σε ερώτηση του Αλιάγα τι θα έκανε αν έβγαινε έξω απάντησε ότι θα πάει να προσκυνήσει στον τάφο του Μπολιβάρ.

Ο Αλιάγας είπε ότι ο Κάρλος παρακολουθεί τα πάντα μέσα από το κελί του παρόλο που ζει «στον δικό του κόσμο». Μάλιστα σε ερώτηση για τις φήμες που τον ήθελαν πίσω από την οργάνωση της «17 Νοέμβρη», αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά δήλωσε ότι αγαπά την Ελλάδα καθώς είναι η μητέρα του πολιτισμού.

«Ήθελα να δώσω τον λόγο σε κάποιον που δεν βγαίνει εύκολα στον αέρα και να δούμε όλοι σε 20 λεπτά τι υπάρχει στο μυαλό του», είπε ο Νίκος Αλιάγας στην εκπομπή της Νικολέτας Ράλλη και πρόσθεσε: «αυτή η αντίθεση μεταξύ του εγκληματία και ενός ανθρώπου 62 ετών που είναι στη φυλακή και εξηγεί πως δεν του δίνουν το ξυράφι να ξυριστεί, είναι συγκλονιστική».

Η συνέντευξη προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στη Γάλλια, αλλά ο Αλιάγας απαντά ότι «Δεν θέλουμε να κάνουμε ήρωα κανέναν, ειδικά κάποιον που σκότωσε τόσα άτομα. Απλά λόγω της επικαιρότητας ήθελα να του δώσω τον λόγο». Μάλιστα, ο κ. Αλιάγας αποκάλυψε ότι επειδή η συνέντευξη ήταν κατά κάποιον τρόπο παράνομη καθώς ο Κάρλος επιτρέπεται κανονικά να μιλά μόνο με την οικογένειά του και τη δικηγόρο, ο τρομοκράτης οδηγήθηκε μετά από αυτό από το κελί του στην απομόνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα