Γλίτωσε από τη βούλα

00:00 21/10/2011 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE 6ος ΟΜΙΛΟΣ- 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ- ΣΑΛΤΖΜΠΟΥΡΓΚ: 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: Σαν Μαμέθ

Τα πέναλτι γλίτωσαν την Μπιλμπάο που αναδείχθηκα ισόπαλη, 2-2 με την Σάλτζμπουργκ Οι Αυστριακοί «πάγωσαν» το «Σαν Μαμές» στο 29' όταν βγήκαν ιδανικά στην αντεπίθεση και ο Βάλντερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Μπιλμπάο προσπάθησε να απαντήσει άμεσα και στο 32' έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Γιορέντε. Τρία λεπτά μετά η Σάλτζμπουργκ

χτύπησε και πάλι και αυτή τη φορά ο Λεονάρντο έκανε το 0-2. Η Μπιλμπάο κέρδισε πέναλτι στο 67' και ο Γιορέντε μείωσε ευστοχώντας. Μόλις έξι λεπτά μετά οι Βάσκοι πήραν και δεύτερο πέναλτι και ο Γιορέντε έκανε το 2-2.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα (65'Άντερ Ερέρα), Εκίθα (46'Γκαμπιλόντο), Αμορεμπιέτα, Αουρτενέτσε, Ντε Μάρκος, Χάβι Μαρτίνεθ, Ιτουράσπε, Σουσαέτα (87'Τοκέρο), Γιορέντε, Μουνιαΐν.

ΣΑΛΤΖΜΠΟΥΡΓΚ: Γκούσταφσον, Σβέγκλερ, Σεκάγκια, Πάσανεν, Χιντερέγκερ, Σίμερ (59'Λίντγκρεν), Σβέντο, Σάρατε (93'Χιρλάντερ), Ζίομερ, Λεονάρντο, Βάλνερ (91'Μαγερχόφερ).

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ- ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Πασιένκι

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι της Σλόβαν με την Παρί. Καλός ο ρυθμός στο ματς με τις δύο ομάδες να χάνουν εκατέρωθεν ευκαιρίες. Η Παρί έμεινε με δέκα στο 64' όταν ο Σαντόμ είδε δεύτερη κίτρινη. Παρότι με παίκτη λιγότερο οι Γάλλοι πίεσαν αλλά στο 80' είδαν και τον Τιενέ να αποβάλλεται. Η Σλόβαν έψαξε ένα γκολ στα τελευταία λεπτά χωρίς επιτυχία.

ΣΛΟΒΑΝ: Χρόσο, Μπαγκαγιόκο, Ντομπρότκα, Χαντ, Στεπανόφσκι, Κλαντρούμπσκι, Μιλίνκοβιτς (61'Γκρεντέλ), Γκουέντε (85'Ταμπόρσκι), Ζόφτσακ, Χάλεναρ (46'Λατσνί), Σέμπο.

ΠΑΡΙ Σ.Ζ.: Ντουσέ, Ζαλέ, Λουγκάνο, Καμαρά, Τιενέ, Σαντόμ, Αρμάντ, Μενέζ (90'Μπαχεμπέκ), Παστόρε (71'Γκαμεϊρό), Νενέ, Ερντίκ (66'Σεαρά)

Keywords
Τυχαία Θέματα