Άντβοκαατ: Δύσκολο να νικήσεις την Ελλάδα

11:10 12/11/2011 - Πηγή: AEK365

Η Ρωσία αν και προηγήθηκε νωρίς στο "Γ. Καραϊσκάκης" τελικά ισοφαρίστηκε από την Εθνική Ελλάδος την οποία, σύμφωνα με τον Ντιρκ Άντβοκαατ, είναι πολύ δύσκολο να την κερδίσει κάποια ομάδα.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ρωσίας μίλησε
- Για το παιχνίδι: "Ήταν ένα ματς όπου πήγαμε με τους περισσότερους παίκτες μας να είναι στο τέλος της χρονιάς με τις ομάδες τους. Είχαμε ευκαιρίες αλλά πετύχαμε μόνο ένα γκολ.

Κάναμε κάποια λάθη στις αντεπιθέσεις. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Η Ελλάδα έχει δημιουργήσει το δικό της σερί. Είναι μια καλή ομάδα με καλή φυσική κατάσταση. Θα μπορούσα να πω ότι η Εθνική σας είναι αρκετά δυνατή καθώς έπαιξε 16 ματς δίχως να χάσει. Στο πρώτο μέρος είδατε και εσείς πως δεν φοβόταν καθόλου".
- Για τους νέους παίκτες που χρησιμοποίησε: "Και οι δυο νεαροί που έπαιξαν ήταν αρκετά καλοί. Όπως είπα πριν, η Ελλάδα είναι δυνατός αντίπαλος. Είναι δύσκολο να παίζεις σε τέτοια ματς".
- Για την απόδοση της Ρωσίας: "Η απόδοση σου όταν παίζεις με την Ελλάδα πρέπει να είναι καλή. Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο. Όπως ξέρετε, όμως, είναι το τέλος της σεζόν για πολλούς παίκτες".
- Για τον Χολέμπας: "Για να είμαι ειλικρινής έβλεπα την δική μου ομάδα κυρίως. Το νούμερο 3 είναι μέσα σε αυτό το σύνολο. Η Ελλάδα έχει καλή ομάδα και το απέδειξε με την παρουσία της, αλλά και την πρόκριση της. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Σήμερα είχαμε καλές επιθετικές ενέργειες. Πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε στην συνέχεια".
- Για το αν θέλει την Ελλάδα ως αντίπαλο: "Είναι δύσκολες αυτές οι ερωτήσεις. Η Ελλάδα έδειξε το 2004 το τι μπορεί να κάνει ως ομάδα. Η Ελλάδα είναι μια ομάδα που είναι δύσκολο να την νικήσεις. Οι Κροάτες το ξέρουν καλά αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα