Το πρωτοδικείο, οι Άγγλοι και η στασιμότητα

10:35 12/11/2011 - Πηγή: AEK365

GOAL

Για "πρωτοδικείο... λαϊκής βάσης" κάνει λόγο η εφημερίδα, η οποία τονίζει: "Η ΑΕΚ οδεύει ολοταχώς για διορισμό διοίκησης από το δικαστήριο". Το ρεπορτάζ του GOAL σημειώνει:

Αν κάποιος δει ψύχραιμα και μακριά από συναισθηματισμούς την κατάσταση που διαμορφώνεται στο ιδιοκτησιακό - διοικητικό τοπίο της ΑΕΚ, θα συμπεράνει πως η εταιρεία

οδεύει ολοταχώς προς το Πρωτοδικείο. Διαδικασία γνώριμη, καθώς η Ενωση βίωσε εκ νέου ίδιες καταστάσεις πριν από οκτώ χρόνια, όταν ο -επίκαιρος αυτές τις ημέρες- Μάκης Ψωμιάδης αποχώρησε πριν έρθει το τσουνάμι των υποχρεώσεων που είχε δημιουργήσει. Και που δεν θα πρέπει να τρομάζει κανέναν ως έννοια, καθώς σε τελική ανάλυση δεν απέχει παρά ελάχιστα από τις καταστάσεις που κυριαρχούν στην ΠΑΕ τα τελευταία χρόνια.
Ηδη, κατά έγκυρες πηγές, η Ερασιτεχνική -στην οποία αναμένεται να πέσει το μεγάλο κομμάτι της διαδικασίας προκειμένου να βρεθεί λύση- έχει κάνει «προεργασία» στο θέμα. Εντός κι εκτός ΔΣ του σωματείου έχουν συζητηθεί οι επερχόμενες εξελίξεις, έχουν αναλυθεί τα δεδομένα και έχουν μοιραστεί ακόμα και αρμοδιότητες προκειμένου να βγάλουν την ΠΑΕ από το αδιέξοδο. Απαντες αντιλαμβάνονται πως δεν μπορούν να διοικήσουν επί μακρόν και αναζητούν προσωρινές λύσεις. Οι κινήσεις του Νοτιά άμα τη αφίξει του μοιάζουν αρκετά πλέον δεδομένες. Από τη στιγμή που δεν έχει προκύψει κάποιος νέος επενδυτής -αν και υπάρχουν κάποιες αμυδρές ελπίδες για τον Αντζελος, με τον οποίο θα επιχειρηθεί συνάντηση κατά τη διάρκεια της άλλης εβδομάδας-, ο Νοτιάς θα επιχειρήσει αρχικά τη συνάντηση της ομάδας του 2004. Οπως φαίνεται, η πρόθεση των περισσότερων είναι θετική, αλλά μόνο σε ό,τι αφορά την παρουσία. Διότι είναι φανερό πως κανείς δεν δείχνει διατεθειμένος να συνεισφέρει οικονομικά εκ νέου στη διαδικασία.

Ο Νικολαΐδης και ο Κανελλόπουλος σκέφτονται την προοπτική της εταιρείας λαϊκής βάσης. Ο Χατζηιωάννου δεν θέλει να εμφανιστεί, ενώ ο Παππάς δεν έχει λάβει καμία σχετική ενημέρωση για επανένωση. Είναι, μάλιστα, και ακόμη ένα σημείο που τον κάνει επιφυλακτικό απέναντι στη διαδικασία. Από το περιβάλλον του Παππά αφήνεται να εννοηθεί πως είναι πιθανόν την επόμενη εβδομάδα να υπάρξει κάποια δημόσια τοποθέτησή του που θα ξεκαθαρίζει τη στάση του απέναντι στις εξελίξεις, ενώ τονίζεται πως είναι ανοιχτός στην προοπτική να βρεθεί ξανά στο ίδιο τραπέζι με πρώην συμμετόχους του".
Σχετικά πάντως με τον Νοτιά, τονίζεται ότι επί του παρόντος δεν κουνιέται... φύλλο στην ΑΕΚ! "Την άφιξη του Νοτιά μέχρι τις 23 Νοεμβρίου περιμένουν στην ΠΑΕ, προκειμένου να υπάρξουν νέα δεδομένα. Επίκεινται τοποθέτηση του Παππά και... προσκλήσεις για την επανασύνδεση της ομάδας του 2004".

SPORTDAY

Η χθεσινή επίσκεψη στα Σπάτα από Άγγλους μεσάζοντες και η συνάντηση που είχαν με τη διοίκηση, κυριαρχεί στο ρεπορτάζ της εφημερίδας: "Οι Άγγλοι μεσάζοντες έμαθαν από τον Αδαμίδη τα οικονομικά της ΠΑΕ και ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους επενδυτές", γράφει η SD η οποία στο ρεπορτάζ της σημειώνει: "Οι Άγγλοι ξεναγήθηκαν απ

Keywords
Τυχαία Θέματα