Αντσελότι: Σεβόμαστε την Σεντ Ετιέν

17:12 3/11/2012 - Πηγή: AEK365

Για την 11η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος η πρωτοπόρος Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Σεντ Ετιέν με στόχο την νίκη για να διατηρήσει το αήττητο σερί της με τον Κάρλο Αντσελότι να εφιστά προσοχή και να υπογραμμίζει πως οι παίκτες του σέβονται την Σεντ Ετιέν.

Σε δηλώσεις του ο πρόπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν τόνισε: "Δεν μπορούμε να πούμε ότι φοβόμαστε, αλλά σεβόμαστε στη Σεντ Ετιέν.

Πρόκειται για μια καλή ομάδα με καλή φόρμα αυτή τη στιγμή, η οποία διαθέτει ποιότητα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς να συνεχίσουμε τις θετικές εμφανίσεις και να παραμείνομε στην κορυφή".
Ο Αντσελότι μίλησε για τα δυνατά σημεία της Σεντ Ετιέν λέγοντας: "Πρέπει να αποφύγουμε την κόντρα επίθεση τους. Θα χρειαστεί να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δείξουμε χαρακτήρα. Καλό θα είναι να συνεχίσουμε έτσι και να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους. Η προσοχή μας θα είναι στραμμένη και στους Ομπαμεγιάνγκ και Μπραντάο που έχουν την εμπειρία και χαρίζουν στο σύνολο τους μεγάλο βάθος. Σαν ομάδα παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο και για αυτό περιμένω ένα ωραίο παιχνίδι. Φυσικά και θα είμαστε αυτοί που χρειάζεται στην άμυνα. Όπως και να έχει κάθε αντίπαλος που έρχεται να αγωνιστεί εδώ , παίζει δυναμικά και αυτό μάλλον θα αντιμετωπίσουμε και τώρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα