Η «Άμεση Στήριξη» και τα λειτουργικά έξοδα

Η Παναθηναίκή Συμμαχία δημοσιέυσε τα οικονομικά της στοιχεία καθώς και την έκθεση των πεπραγμένων της. Από τη μη κερδοσκοπική εταιρεία «Άμεση Στήριξη» προέρχονται τα 1,1 εκ. ευρώ που μπήκαν στην ΑΜΚ. Στα 548 χιλιάδες ευρώ ανέρχονται τα λειτουργικά έξοδα του Σωματείου...
Μία ημέρα πριν την προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, το επίσημο site του Σωματείου έβγαλε στη δημοσιότητα τον οικονομικό του απολογισμό, καθώς και την έκθεση των πεπραγμένων.


Από τα στοιχεία προκύπτει πως από τα 1.981.400 ευρώ με τα οποία συμμετείχε στην ΑΜΚ της ΠΑΕ, τα 881.400 ευρώ προέρχονται απευθείας από εγγραφές και δωρεές μελών, ενώ 1.1 εκατ. ευρώ προέρχεται από την μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΑΜΕΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ», την οποία προφανώς απαρτίζουν ο Γιάννης Αλαφούζος και όσοι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν θέλουν να δημοσιευθεί το όνομά τους.

Από τα αξιοσημείωτα των δημοσιευθέντων στοιχείων είναι τα έξοδα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας για το διάστημα από 2/7 μέχρι 25/10 του 2012. Αυτά ανέρχονται στα 548.865 ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο, αν αναλογιστούμε τις εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός.

Μπορείτε να διαβάσετε τον οικονομικό απολογισμό εδώ
Μπορείτε να διαβάσετε την έκθεση των πεπραγμένων εδώ
Keywords
Τυχαία Θέματα