Ξανακύλησε ο Αντριάνο

16:03 3/11/2012 - Πηγή: AEK365

Στα 30 του χρόνια ο Αντριάνο δεν πρόκειται να βάλει μυαλό και να ασχοληθεί σοβαρά με την καριέρα του όπως αποδείχθηκε μετά και το τελευταίο του παράπτωμα. Πιο συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Φλαμένγκο βρέθηκε σε πάρτι από το οποίο έφυγε στις 04:30 τα ξημερώματα εμφανώς μεθυσμένος και όπως ήταν αναμενόμενο δεν ξύπνησε εγκαίρως για την προπόνηση της Παρασκευής.
Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες μέρες ο Αντριάνο είχε υποσχεθεί πως θα σταματήσει τις τρέλες αλλά η υπόσχεση έμεινε στα λόγια. Μάλιστα τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο

στο οποίο εμφανίζεται ο Αντριάνο να βγάζει λόγο πάνω στην σκηνή λέγοντας τα εξής: "Όλοι ξέρουν πως αγαπώ την Φλαμένγκο, αλλά ένα πράγμα δεν θα πάρει ποτέ κανείς από μένα. Είμαι από την φαβέλα. Πολλοί φοβούνται να το πουν, αλλά εγώ καμαρώνω".
Μετά και το νέο κρούσμα απειθαρχίας, η διοίκηση της Φλαμένγκο σκέφτεται σοβαρά να διακόψει το συμβόλαιο του Αντριάνο με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να ζητά και να παίρνει άδεια μέχρι την Τρίτη για να σκεφτεί τι θα κάνει από εδώ και πέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα