Ανέλαβε την ευθύνη ο Ρότζερς

22:44 2/12/2013 - Πηγή: AEK365

Η Λίβερπουλ δεν τα κατάφερε στην αναμέτρηση του «KC Stadium», με το 3-1 υπέρ των νεοφώτιστων να την αφήνει στην 4η θέση της Πρέμιερ Λιγκ και σε απόσταση πλέον 7 βαθμών από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Ο Μπρένταν Ρότζερς φρόντισε πάντως να υψώσει «ασπίδα προστασίας» για τους παίκτες του, παίρνοντας... επάνω του την ευθύνη για το άσχημο αποτέλεσμα.

«Η φόρμα μας ήταν πολύ καλή έως τώρα και γι' αυτήν την ήττα δεν μπορώ να κατηγορήσω τους παίκτες μου. Αν υπάρχει κάποιος που πρέπει να κατηγορηθεί, αυτός είμαι εγώ σαν προπονητής. Οι ποδοσφαιριστές μου τα έχουν πάει πολύ καλά

έως τώρα. Κάναμε κάποια λάθη, ωστόσο πλέον οφείλουμε να επικεντρωθούμε στα δύο επόμενα ματς που έχουμε στην έδρα μας» τόνισε αρχικά ο προπονητής της Λίβερπουλ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενίσχυσης της ομάδας του κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, μετά και τον τραυματισμό του Ντάνιελ Στάριτζ.

«Κάθε μεταγραφική περίοδος για εμάς είναι ακριβώς η ίδια. Αν υπάρχει κάποιος παίκτης ο οποίος θεωρούμε ότι μπορεί να μας βελτιώσει σαν ομάδα τότε θα κινηθούμε για να τον κάνουμε δικό μας. Έχουμε κάποιος τραυματισμούς που μας αποδυναμώνουν, αλλά αυτό δεν διαφέρει από το τι συμβαίνει και με τους άλλους συλλόγους. Αλλά υπάρχουν και άλλοι παίκτες στην ομάδα που δουλεύουν σκληρά και πλέον θα πάρουν τις ευκαιρίες τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα