Χότζον: Σημαντικό το που θα παίζουμε

22:25 2/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Άγγλος προπονητής ξεκαθάρισε πως στα... χαρτιά πολλές εθνικές φαίνονται δυνατές, αλλά αυτό θα αποδειχθεί στο γήπεδο, γι' αυτό και δεν αναλώνεται σε... προβλέψεις! Συν τοις άλλοις, υπογράμμισε πως σχεδόν τα πάντα είναι ήδη άριστα οργανωμένα ενόψει του μεγάλου ραντεβού του προσεχούς καλοκαιριού.

«Νομίζω πως αυτή η περίοδος είναι ευχάριστη για όλους, διότι κάνουν προβλέψεις για τους πιθανούς αντιπάλους. Εγώ πάντως δεν ασχολούμαι με αυτό, ό,τι είναι να μας τύχει, θα έρθει. Το σημαντικό είναι που θα είμαστε στη Βραζιλία. Εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο το σε πια γήπεδα

θα αγωνιστούμε, διότι υπάρχουν στάδια που είναι πιο δύσκολο να παίξεις. Γι' αυτό και περιμένω την κλήρωση! Μπορεί στα χαρτιά πολλές ομάδες να φαίνονται δύσκολες, αλλά δεν το ξέρουμε αυτό. Όλοι λέμε, για παράδειγμα, η Αργεντινή είναι δυνατή ομάδα. Δεν το ξέρεις αυτό, όμως, μπορεί η Χιλή να είναι καλύτερη», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Θα είμαστε σίγουρα έτοιμοι το καλοκαίρι. Αυτό είναι και το καλό να συνεργάζεσαι με την αγγλική ομοσπονδία, είναι πάντα προετοιμασμένοι. Και στο Euro αν και ήρθα στην εθνική αργά, ήταν όλα έτοιμα. Όλοι στο τιμ έχουν πλούσια εμπειρία από μεγάλες διοργανώσεις και γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν. Γενικά έχουμε ήδη οργανώσει τα πράγματα, όμως θα πρέπει να περιμένουμε να γίνει η κλήρωση, ούτως ώστε να έχουμε ακριβή εικόνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα