Απόδραση από τη Ρώμη

22:01 2/12/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΑΤΣΙΟ-ΝΑΠΟΛΙ: 4-2
Γήπεδο: Ολίμπικο

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι με τη Λάτσιο η Νάπολι, καθώς κέρδισε με 4-2 και πλησίασε τη Ρόμα στους τρεις βαθμούς. Πρώτη νίκη μετά από δύο ματς για τη Νάπολι.

Στο 6ο λεπτό ο Καντρέβα αστόχησε μέσα από την περιοχή ενώ στο 8' ο Μαρκέτι είπε όχι σε σουτ του Καγιεχόν. Στο 15' ήταν η σειρά του Ρέινα να αποκρούσει το φάουλ του Ερνάνες αλλά στο 24' ο Ιγκουαΐν έκανε όμορφη κούρσα, και στο πέσιμο τσίμπησε την μπάλα προ των Σιανί και Μαρκέτι κι έκανε το 1-0 για τη Νάπολι. Με τη σέντρα όμως, η Λάτσιο

έφερε στα ίσα το ματς. Ο Καντρέβα έβγαλε από δεξιά τη σέντρα, και ο Καντρέβα κατά λάθος με προβολή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 37ο λεπτό ο Ιγκουαΐν πέτυχε και 2ο γκολ, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ, αλλά στην επανάληψη οι «παρτενοπέι» μπήκαν ακόμη πιο δυνατά.

Συγκεκριμένα στο 50ο λεπτό, ο Ιγκουαΐν έκανε τη σέντρα και ο Πάντεφ με κοντινό σουτ έγραψε το 2-1 στην 300η του συμμετοχή στο Καμπιονάτο. Στο 64' οι Ρέινα είπε όχι σε σουτ του Λούλιτς, αλλά στο 72' ο Ιγκουαΐν κατέβασε όμορφα, απέφυγε τον Τσάνα και με σουτ έγραψε το 3-1. Η Λάτσιο μείωσε στο 88ο λεπτό καθώς ο Κεϊτά έκανε τρομερή ενέργεια από δεξιά και με σουτ νίκησε τον Ρέινα, αλλά στο 90' ο Μέρτενς έβγαλε κάθετα στον Καγιεχόν, ο οποίος με κοντινό σουτ, έκανε το 4-2.

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Σιανί, Κονκό, Τσάνα, Ράντου, Γκονζάλες (62' Φλοκάρι), Καντρέβα, Ερνάνες, Μπίλια (82' Ονάζι), Λούλιτς (70' Κεϊτά), Περέα.

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Μάτζιο, Αλμπιόλ, Μπρίτος, Αρμέρο, Ινλέρ, Μπεχράμι, Καγιεχόν, Πάντεφ (74' Ντζεμαϊλί), Ινσίνιε, Ιγκουαΐν (86' Μέρτενς)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΒΕΡΟΝΑ: 4-3
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι

Τετράδα έπιασε η Φιορεντίνα που κέρδισε τη Βερόνα με 4-3 σε ένα καταπληκτικό ματς.

Το ματς είχε καταιγιστικό ρυθμό και 4 γκολ στο πρώτο τέταρτο με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Χοακίν έστρωσε στον Μπόρχα Βαλέρο, ο οποίος με σουτ έκανε το 1-0. Ωστόσο με τη σέντρα, ο Ιτούρμπε έκανε το σουτ, ο Νέτο απέκρουσε και στην επαναφορά ο Ρομούλο έκανε το 1-1. Στο 9' και στο 12' τα σουτ των Βαλέρο και Αμπροζίνι έφυγαν μόλις άουτ, αλλά στο 13' ο Ιτούρμπε με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-1 για τη Βερόνα. Και στο επόμενο λεπτό, ο Βαλερο έκανε το σουτ. Η μπάλα κόντραρε στον Μαϊέτα και άλλαξε πορεία, καταλήγοντας στα δίχτυα του Ράφαελ. Στο 35ο λεπτό ο Ράφαελ είπε όχι σε σουτ του Ρόσι, ενώ στο 42' το πλασέ του Χάλφρεντσον έφυγε λίγο άουτ. Τελικά στο 43' ο Βάργκας έκανε το διαγώνιο σουτ από αριστερά κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Βερόνα για το 3-2.

Στο 53ο λεπτό ο Γιάνκοβιτς, που ήταν πεσμένος, πήρε τη μπουκιά από το στόμα του Ρόσι, αλλά με το χέρι κι έτσι ο ρέφερι του αγώνα τον απέβαλε κι έδειξε το πέναλτι. Ο Ρόσι ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών κι έκανε το 4-2 από τα 11 μέτρα. Στο 56' το σουτ του Τόνι έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 62' ο Ράφαελ έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Ρόσι. Τρία λεπτά αργότερα ο Κουαδράδο έκανε τρομερή ενέργεια, αλλά σούταρε μόλις άουτ από πλάγια θέση, αλλά στο 71' η Βερόνα μείωσε σε 4-3. Ο Νέτο απέκρουσε αρχικά το σουτ του Τόνι, αλλά στην επαναφορά ο Ζορζίνιο με νέο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 76' ο Ράφαελ είπε όχι σε φάουλ του Μάτος από μακριά και στην επαναφορά ο Φερνάντες αστόχησε εξ επαφής, ενώ στο 83' ο Νέτο έδιωξε με τα ακροδάχτυλα το σουτ του Τόμοβιτς.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Ροντρίγκες, Τόμοβιτς, Σάβιτς, Βάργκας, Αμπροζίνι, Βεσίνο (46' Φερνάντες), Βαλέρο, Χοακίν (74' Μάτος), Κουαδράδο, Ρόσι (89' Ίλισιστς).

ΒΕΡΟΝΑ: Ράφαελ, Κατσιατόρε (78' Μαρτίνιο), Γκονζάλες, Μαϊέτα, Αγκοστίνι, Ζορζίνιο, Ρομούλο, Χάλφρεντσον (68' Σιριλιάνο), Ιτούρμπε, Γιάνκοβιτς, Τόνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα