Ανατροπή σωτηρίας

21:13 18/4/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ:29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ- Ο.Φ.Η.: 4-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ

Το Ματς:

Καλύτερο ήταν το ξεκίνημα του παιχνιδιού για τον ΌΦΗ. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου είχε την κατοχή της μπάλας και μπορούσε να δημιουργήσει με ευκολία. Έτσι το γκολ ήρθε μόλις στο 11ο λεπτό όταν ο Μάτζιος τελείωσε με πλασέ την αντεπίθεση της κρητικής

ομάδας και έγραψε το 0-1, παγώνοντας τους γηπεδούχους. Η Κέρκυρα ξεπέρασε την ψυχρολουσία και μετά από επτά λεπτά κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με κεφαλιά του Ιωάννου μετά από κόρνερ. Όμως οι γηπεδούχοι δεν έμειναν εκεί και κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι μέσα σε πέντε λεπτά. Πρώτα ο Βέντσελ με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα γράψει το 2-1 και στην συνέχεια ο Γραμμόζης το 3-1 με σουτ από τα 35 μέτρα. Ο ΟΦΗ έδειχνε σαστισμένος από τα τρία συνεχόμενα γκολ που δέχτηκε, ενώ από την πλευρά της η Κέρκυρα, πάγωσε τον ρυθμό και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 3-1 έχοντας ουσιαστικά καθαρίσει το παιχνίδι.

Ο ΟΦΗ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένος να μειώσει το σκορ. Είχε την κατοχή της μπάλας και έφτανε εύκολα έξω από την περιοχή της Κέρκυρας. Στο 53' κατάφερε να πετύχει γκολ, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ , προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ομάδας . Οι αλλαγές της Κέρκυρας «θωράκισαν» τα μετόπισθεν και έτσι η κατοχή που είχε ο ΟΦΗ δεν είχε αποτέλεσμα καθώς οι Κρητικοί ακόμα και όταν ο δραστήριος Μπούρμπος πέρασε στο ματς, δεν κατάφερε να κάνει κάποια ευκαιρία. Το κερασάκι στην τούρτα για την Κέρκυρα έβαλε ο Βέντσελ στις καθυστερήσεις όταν προσπάθησε μάλλον να απομακρύνει την μπάλα πίσω από την μεσαία γραμμή και είδε τον Σαχσανίδη να αιφνιδιάζεται και να «τρώει» ένα απίστευτο γκολ.

Κέρκυρα (Τίμος Καβακάς): Αναστασόπουλος, Σακελλαρίου, Βέντσελ, Γραμμόζης, Καλαντζής (Μπάρκογλου 86'), Μίχος, Αγρίτης (Γιάντσης 65'), Μαϊστόροβιτς, Οσμάν, Ιωάννου, Τσίγκας (Ηλιάδης 54')

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Ζορμπάς, Μάντζιος, Ουκάρ, Βάντο (63' Πίτσος), Μπόντορ (Νυκτάρης 83'), Σόουζα, Λόπεθ Χ. (Μπούρμπος 58'), Λόπεθ Τζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα