Νίκη με «λάμψη» Παναγιωτούδη

21:03 18/4/2012 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE, 29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΟΚ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος

Με πρωταγωνιστή τον 17χρονο, Κώστα Παναγιωτούδη, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ και είχε και ένα δοκάρι ο ΠΑΟΚ

νίκησε εύκολα με 2-0 την Δόξα στην Τούμπα. Η ομάδα του Μπόλονι πλέον έφτασε τους 50 πόντους, ενώ η ουραγός Δράμα έμεινε στους 16. Τρία δοκάρια συνολικά είχαν στο ματς οι γηπεδούχοι που δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα...

Πολύ δυνατά μπήκε η ομάδα του Λάσλο Μπόλονι στην αναμέτρηση με στόχο ένα γρήγορο γκολ. Τα κατάφερε στο 13ο της αναμέτρησης όταν ο Παναγιωτούδης με σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, Δαύκο και άνοιξε το σκορ! Εφτά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο γκολ, αλλά ο Αθανασιάδης δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά. Στο 35' ο ΠΑΟΚ είχε νέα καλή ευκαιρία, αυτή την φορά με κεφαλιά του Μπορύνο Τσιρίλο, ωστόσο και πάλι ο τερματοφύλακας της Δόξας Δράμας, Δαύκος, ήταν εκεί.

Όπως τελείωσε το πρώτο μέρος ξεκίνησε η επανάληψη στην «Τούμπα»! Ο ΠΑΟΚ στο 54' είχε διπλή ευκαιρία για δεύτερο γκολ.... Ο Σταφυλλίδης λοιπόν αρχικά είχε δοκάρι με σουτ, ενώ στην συνέχεια της φάσης ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά σε κενή εστία. Τέσσερα λεπτά αργότερα ωστόσο, η υπεροχή των γηπεδούχων απέφερε καρπούς. Ο Νιμανί έκανε όμορφη προσπάθεια έξω απο την περιοχή, σούταρε και έγραψε το 2-0. Στο 59' ο ΠΑΟΚ «άγγιξε» το τρίτο γκολ αφού ο Παναγιωτούδης σούταρε και είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Στο 75' οι γηπεδούχοι είχαν ακομα ένα δοκάρι, αυτή την φορά σε φάουλ του Πάμπλο Γκαρσία. Πέντε λεπτά μετά η Δράμα είχε και εκείνη μια αξιόλογη φάση με φάουλ του Παπαδόπουλου.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (68' Γεωργιάδης), Μαλεζάς, Ίβιτς (60' Γιάννου), Αθανασιάδης, Παναγιωτούδης, Νιμανί (76' Λίνο), Έτο.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Δαύκος, Τριποτσέρης, Γκαρακλίδης, Καπέλ (57' Κυβελίδης), Αραβίδης, Λίμα, Σικαλιάς, Παπαδόπουλος, Ψυχογιός (46' Ρούτσης), Ουέλινγκτον, Σοϊλέδης (68' Στεργιανός).

Keywords
Τυχαία Θέματα