Αναστόπουλος: Όταν ενωθεί ο Πανιώνιος δεν φοβάται τίποτα

10:09 18/2/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά από 25 χρόνια ο Νίκος Αναστόπουλος επιστρέφει στον Πανιώνιο, ως προπονητής, για να τον βοηθήσει να μείνει στην Super League και, όπως υπογράμμισε, όταν ο Πανιώνιος ενωθεί δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα SPORTDAY, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: "Είμαι συγκινημένος που επιστρέφω έπειτα

από 25 χρόνια στο γήπεδο που μεγάλωσα ως ποδοσφαιριστής. Ο Πανιώνιος έχουμε συνηθίσει να είναι πρωταγωνιστής. Από συμπτώσεις και συγκυρίες βρέθηκε στο σημείο να παλεύει για την σωτηρία του".
Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε επίσης για
-Το πώς εισπράττει το γεγονός πως στον Πανιώνιο υπάρχουν πολλοί νεαροί παίκτες και κυριαρχεί το ελληνικό στοιχείο: "Υπάρχουν οι βάσεις. Αν δεν υπήρχε το ελληνικό στοιχείο θα ήταν πρόβλημα. Η ελληνική ψυχή είναι ικανή για μεγάλα πράγματα και παρασύρει και τους υπόλοιπους".
-Το πρώτο πράγμα που θέλει να εμφυσήσει στην ομάδα: "Θα πρέπει οι παίκτες του Πανιωνίου να αρχίσουν να εμπιστεύονται τους εαυτούς τους! Αυτοί οι παίκτες είναι πολύ καλοί. Θα πρέπει να φτιάξουν και την ψυχολογία τους. Από αυτό το στοιχείο θα αρχίσουμε και ακολούθως θα περάσουμε στο τακτικό κομμάτι. Πάνω σε αυτό θα εστιάσω και αυτό είναι το σκεπτικό. Στόχος μας είναι όσο πιο γρήγορα μπορούμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται".
-Τα θετικά και τα αρνητικά που έχει εντοπίσει βλέποντας από έξω τον Πανιώνιο: "Αυτά θα τα λύσουμε εκ των έσω. Στην ομάδα υπάρχει πολύ ταλέντο και δεν το έχει βγάλει όλο! Μου αρέσει η ομάδα. Έχει ταχύτητα. Διαθέτει γρήγορους παίκτες. Δεν φτάνει όμως να είσαι μόνο καλός".
-Τις ανακατατάξεις που υπάρχουν στα διοικητικά, έστω και αν ακόμη δεν έχει υπάρξει επίσημη αλλαγή: "Γνώριζα από παλιά κάποιους ανθρώπους που έχουν αρχίσει αυτήν την προσπάθεια. Αγαπούν τον Πανιώνιο. Έχουν μπει στην ομάδα όχι για να διοικήσουν, αλλά για να βοηθήσουν. Ήρθαμε να ενώσουμε, όχι να διχάσουμε. Όταν ενωθεί ο Πανιώνιος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Οι φίλαθλοι μας θα πρέπει να αποτελούν τον οδηγό σε αυτή την πορεία".

Keywords
Τυχαία Θέματα