Ανάσα με Κονέ

21:01 12/1/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΟΛΟΝΙΑ- ΚΙΕΒΟ: 4-0
Γήπεδο: Ρενάτο Νταλ Άρα

Στις νίκες μετά από 2 αγωνιστικές επέστρεψε η Μπολόνια, που επικράτησε με 4-0 της Κιέβο και ξέφυγε αρκετά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 6ο μόλις λεπτό το σουτ του Θερό έξυσε το δοκάρι του Αλιάρντι, ενώ στο 7' η κεφαλιά του Τζιλαρντίνο πέρασε ελάχιστα άουτ. Τελικά στο 13' ο Βάτσεκ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Παναγιώτης Κονέ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Μπολόνια. Δύο λεπτά μετά ο Σορεντίνο απέκρουσε το σουτ του

Γκαμπαντίνι, ενώ στο 24' το σουτ του Θερό κόντραρε στον Γκάρικς και παραλίγο να καταλήξει αυτογκόλ. Στο 36' ο Αλιάρντι είπε όχι σε σουτ του Στόιαν, όπως έκανε και με σουτ του Θερό στο 42' και αφού ο Αλιάρντι κατέβασε ρολά, η Μπολόνια βγήκε μπροστά στο 44' και με όμορφο σουτ του Τζιλαρντίνο έκανε το 2-0.

Στο 53' η κεφαλιά του Πελισιέ πέρασε μόλις άουτ ενώ στο 59' ο Τζιλαρντίνο μετά από κόρνερ έκανε το 3-0με κοντινή προβολή. Στο 63' ο Τζόκιτς έδιωξε με το κεφάλι το σουτ του Ντιαμάντι, ενώ στο 74' τα φάουλ του Λουτσιάνο πέρασε ξυστά από το δοκάρι. Στο 78ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Παλόσκι που είχε και δοκάρι στο 82'. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 88΄ο Γκαμπιαντίνι με όμορφο πλασέ.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Αλιάρντι, Γκάρικς, Πορτανόβα, Άντονσον, Τσερούμπιν, Κριν, Πέρες, Ντιαμάντι (86' Σόρενσεν), Κονέ (84' Πατζιέντζα), Γκαμπιαντίνι, Τζιλαρντίνο (79' Ακουαφρέσκα).

ΚΙΕΒΟ: Σορεντίνο, Σάρδο, Σέζαρ, Τζόκιτς, Αντρεόλι, Ριγκόνι, Γκουάνα (18' Παλόσκι), Κόφι, Βάτσεκ, Θερό (65' Λουτσιάνο), Στόιαν (52' Πελισιέ).

ΙΝΤΕΡ- ΠΕΣΚΑΡΑ: 2-0
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Εύκολη νίκη με 2-0 πέτυχε η Ίντερ και ανεβαίνει στη βαθμολογία.

Στο 17ο λεπτό ο Πέριν είπε όχι σε σουτ του Γκουαρίν, ενώ στο 31' ο Παλάσιο με όμορφο σουτ από τα όρια της περιοχής άνοιξε το σκορ. Η Ίντερ είχε τον έλεγχο του αγώνα καθ' όλη τη διάρκειά του και στο 54' σε ιδανική αντεπίθεση έκανε το 2-0 με κοντινό πλασέ του Γκουαρίν.

Στη συνέχεια η Ίντερ ήλεγξε τον ρυθμό του αγώνα και κράτησε τη νίκη εύκολα.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σιλβέστρ, Καμπιάσο, Κίβου, Μπενάσι, Γκουαρίν (78' Μουντιγκάγι), Τζόναθαν, Ζανέτι, Περέιρα, Παλάσιο (87' Μιλίτο), Κασάνο (68' Ρόκι).

ΠΕΣΚΑΡΑ: Πέριν, Μπαλτζάνο, Τερλίτσι, Καπουάνο, Μοντέστο, Κολούτσι, Νίλσεν (64' Κασκιόνε), Μπιάρνασον, Τσέλικ (77' Αμπρουσκάτο), Βάις (82' Καπράρι), Τζόναθας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα