Ανακοίνωσε Γκόγκιτς η Καλλιθέα

22:11 6/2/2014 - Πηγή: AEK365

Σε συμφωνία με τον Σίνισα Γκόγκιτς προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Καλλιθέας, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Κριστόφ Βαζέχα ήρθαν το βράδυ της Τετάρτης οι ιθύνοντες των «κυανόλευκων».

Ο νέος προπονητής της ομάδας του Ελ Πάσο, βρέθηκε το πρωί στην προπόνηση, όπου και παρουσιάστηκε από τον βοηθό προπονητή του συλλόγου Σωκράτη Οφρυδόπουλο στους παίκτες . Ο Γκόγκιτς θα κάνει το ντεμπούτο του στο γειτονικό ντέρμπι με τον Φωστήρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Καλλιθέα ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας από τον προπονητή Sinisa Gogic.

Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες αργά το βράδυ μεταξύ μελών της Διοίκησης και του κ. Gogic, συμφωνήθηκε η έναρξη της συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο κ. Gogic σήμερα το πρωί, βρέθηκε στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, όπου και παρουσιάστηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο βοηθός προπονητή Σωκράτης Οφρυδόπουλος, του έκανε μία σύντομη ενημέρωση και μετά και οι δύο βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και συντόνισαν την προπόνηση.

Ο κ. Gogic ξεχώρισε και αποτέλεσε την τελική επιλογή για την ανάληψη της θέσης του προπονητή, καθώς είναι νέος, φιλόδοξος, διαθέτει προπονητική εμπειρία και στις συζητήσεις έδειξε ότι πιστεύει ότι η Καλλιθέα έχει την δυνατότητα και τις προϋποθέσεις να καλύψει το χαμένο έδαφος και να επιτύχει τους στόχους της»

Keywords
Τυχαία Θέματα