Καθάρισε ο Οκκάς

21:28 6/2/2014 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ-20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Απόλλων Λ.-Εθνικός Α.: 0-1
(Αουρέλιο 4' πεν.)

Ο Εθνικός σκόραρε μόλις στο 3' με πέναλτι του Αουρέλιο και από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Κουντούλ που κατέβασε τα ρολά πετυχαίνοντας την έκπληξη της αγωνιστικής απέναντι στον Απόλλωνα. Κατώτερος των περιστάσεων ο Απόλλωνας, έχασε την ευκαιρία να πιάσει την ΑΕΛ στην κορυφή.

Ερμής Α.-ΕΝΠ: 3-2
(Οκάς 25', 31', Μοράν 69'-Σινκουίνι 16', Ιμπραΐμι 21')

Ο Ερμής βρέθηκε

να χάνει με δύο τέρματα στο εικοσάλεπτο από την Ένωση ωστόσο ισοφάρισε πριν το ημίχρονο με τα δύο πρώτα τέρματα του Οκκά και στην επανάληψη γύρισε πέτυχε την ολική ανατροπή. Προσπάθησε η Ένωση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμά της. Τσινκουίνι (16') και Ιμπραϊμι (20') έδωσαν το προβάδισμα στην Ένωση, ισοφάρισε ο Ερμής με τον Οκκά (24', 30') στο 68' ο Μοράν πέτυχε το νικητήριο γκολ

Τα πάνω κάτω αναγκάστηκε να φέρει ο Ερμής για να καταφέρει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η ομάδα του Νίκου Παναγιώτου αιφνιδιάστηκε από την τακτική της Ένωσης και πριν προλάβει να καταλάβει τι γίνεται δέχτηκε δύο γκολ από την Ένωση. Κάπου εκεί μίλησε η εμπειρία του Οκκά που πραγματοποίησε την καλύτερη προσωπική του εμφάνιση στην φετινή χρονιά, δικαιώνοντας τον Παναγιώτου που τον επέλεξε για την αρχική ενδεκάδα. Πάντως παρά το γεγονός ότι ο Ερμής κατάφερε να γυρίσει με πολύ υπομονή ένα παιχνίδι που ξεκίνησε στραβά και ανάποδα, ουσιαστικά κέρδισε τους τρεις βαθμούς στα σημεία, αφού η ομάδα του Ανδρονίκου ήταν καλή, δεν είχε όμως την απαιτούμενη ψυχραιμία για να διατηρήσει καταρχήν το 0-2 και στην συνέχεια τις δυνατότητες να ανταπεξέλθει όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Keywords
Τυχαία Θέματα