Πληροφορίες για εμπλοκή Πανόπουλου σε θανατηφόρο τροχαίο

22:11 6/2/2014 - Πηγή: AEK365

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Χρήστος Πανόπουλος παρέσυρε δύο άγνωστους άντρες, στο τμήμα Κομοτηνής- Ξάνθης, κοντά στα διόδια Ιάσμου. Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δύο άγνωστοι διαμελίστηκαν και σκοτώθηκαν επί τόπου.

Στην προσπάθειά του να τους αποφύγει, ο κ.Πανόπουλος τραυματίστηκε ελαφρά. Ο ιδιοκτήτης της Skoda βρίσκεται στο Νοσοκομείο, εμφανώς σοκαρισμένος. Νοσηλεύεται με εκδορές, προληπτικά, στη Χειρουργική Κλινική. Του περιστατικού έχει επιληφθεί η Αστυνομία

ενώ τα δύο πτώματα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο.

«Σοβαρό τροχαίο με πρωταγωνιστη τον ιδιοκτήτη της Skoda Χρήστο Πανόπουλο σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Εγνατία οδό, στο τμήμα Κομοτηνής- Ξάνθης, κοντά στα διόδια Ιάσμου
Το ΙΧ που οδηγούσε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, παρέσυρε και σκότωσε δύο άγν στους άνδρες, οι οποίοι φέρεται να διαμελίστηκαν !
Στην προσπάθειά του να τους αποφυγει, τραυματίστηκε ελαφρά. Ο ιδιοκτήτης της Skoda βρίσκεται στο Νοσοκομείο, εμφανώς σοκαρισμένος. Νοσηλετεται με εκδορές, προληπτικά, στη Χειρουργική Κλινική. Του περιστατικού έχει επιληφθεί η Αστυνομία ενώ τα δύο πτώματα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείιο» αναφέρει το δημοσίευμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα