Ανακοινώνεται η συμφωνία με Καραγκούνη

09:24 26/9/2014 - Πηγή: AEK365

Μέσα στην ημέρα θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΕΠΟ και θα επικυρώσει, εκτός απροόπτου, τη συμφωνία με τον Γιώργο Καραγκούνη ο οποίος επιστρέφει στην Εθνική Ελλάδας για να αποτελέσει τον σύνδεσμο ανάμεσα στον Κλαούντιο Ρανιέρι και τους διεθνείς.
Αφού υπάρξει επικύρωση, θα ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις με το καθοριστικό ραντεβού ανάμεσα στον 37χρονο άσο και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, να

γίνεται την Πέμπτη. Εκεί, σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπήρξε πλήρης συμφωνία και έτσι ο Καραγκούνης αναμένεται να πιάσει αμέσως δουλειά. Έτσι, θα είναι στο πλευρό της ομάδας στα δυο επόμενα παιχνίδια των προκριματικών του EURO 2016 με Φιλανδία στο Ελσίνκι (11/10) και Βόρειο Ιρλανδία στο Φάληρο (14/10).
Αξίζει να σημειωθεί πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κλαούντιο Ρανιέρι, ήταν από την πρώτη στιγμή σύμφωνος με την επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη στην Εθνική, από άλλο πόστο. Πριν από λίγες μέρες, ο Ιταλός βρέθηκε στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει από κοντά τον Γιώργο Σαμαρά και συναντήθηκε με τον Καραγκούνη. Οι δυο άντρες τα βρήκαν αμέσως και σε αυτό βοήθησε το γεγονός πως ο 37χρονος άσος μιλάει πολύ καλά ιταλικά.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ρόλος του Καραγκούνη θα είναι διαφορετικός από εκείνον που είχε ο Τάκης Φύσσας καθώς θα ασχολείται με αγωνιστικά θέματα και όχι οργανωτικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα