Αναστασιάδης: Κάποιοι κλότσησαν την ευκαιρία

09:13 26/9/2014 - Πηγή: AEK365

Στο Καυτανζόγλειο, ο ΠΑΟΚ έχασε 1-0 από τη Καλαμαριά, για το Κύπελλο Ελλάδας, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να μην είναι καθόλου ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών του και να σημειώνει πως κάποιοι κλότσησαν την ευκαιρία να δείξουν ότι πρέπει να παίζουν στον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του

ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης
- Για τον αγώνα: "Είμαι πολύ απογοητευμένος από τον τρόπο που παίξαμε. Συγχαρητήρια στην Καλαμαριά που έπαιξε με δύναμη και αποφασιστικότητα. Εμείς δεν κάναμε τίποτα. Ψηλώσαμε, δεν τρέξαμε, δεν βάλαμε τα πόδια μας στις φάσεις. Είναι πολύ άσχημη μέρα για όλους μας, ελπίζω να βγει κάτι θετικό από τη σημερινή εικόνα. Για μένα δεν υπάρχει δικαιολογία. Όταν παίζεις στον ΠΑΟΚ πρέπει να κάνεις αυτά που απαιτούνται. Εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις δεν έγινε τίποτα. Θα το συζητήσουμε στα αποδυτήρια".
- Για το αν αναθεωρεί την άποψη του για κάποιους παίκτες: "Ούτε σκοτώνω κανέναν, ούτε υπερθεματίζω κάποιους. Κλότσησαν την ευκαιρία σήμερα, να αποδείξουν ότι μπορούν και πρέπει να παίζουν. Ελπίζω να βρουν και άλλη. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Στεναχωριέμαι πιο πολύ από αυτούς. Δεν τους έχω δει σε χειρότερη κατάσταση, ούτε καν σε προπόνηση".
Τέλος, ο Άγγελος Αναστασιάδης είπε: "Θα ήθελα να πω κάτι. Χθες μου έφερε κάποιος και διάβασα ένα σχόλιο που έγραψε ο κύριος Ζαΐρης. Θα είδατε λοιπόν ότι απαξιώνω τους δημοσιογράφους, επειδή είπα τη λέξη καραγκιοζιλίκια. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Ποτέ δεν έχω πρόθεση να μειώσω κανέναν. Αν γίνει πάνω σε μια στιγμή εκνευρισμού, δεν σημαίνει ότι απαξιώνω κάποιον. Ούτε το εννοούσα, ούτε σκέφτηκα να σας απαξιώσω. Δεν έχω πρόθεση να προσβάλλω κανέναν. Αυτά που έγραψε δεν αντικατοπτρίζουν την εικόνα τη δική μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα