«Αν μας συμφέρει θα παίξουμε στο ΟΑΚΑ»

12:35 3/9/2013 - Πηγή: AEK365

Στη Νάξο ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος η ΑΕΚ αντιμετωπίζοντας τον Πανναξιακό. Ακόμα όμως δεν είναι σίγουρο ότι το ματς θα γίνει στο νησί των Κυκλάδων καθώς οι διοίκηση της ομάδας σκέφτεται να δηλώσει έδρα το ΟΑΚΑ για εισπρακτικούς λόγους με δεδομένο ότι το Δημοτικό Στάδιο Νάξου χωρά μόλις 1000 άτομα.

Για το θέμα μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» ο αντιπρόεδρος του Πανναξιακού Μιχάλης Αγγελής, ο οποίος ανέφερε: «Είναι για εμάς μεγάλη τιμή που

θα συμμετάσχει η ΑΕΚ στον όμιλο μας. Είναι μια μεγάλη ομάδα και είναι κάτι ξεχωριστό για εμάς και όλη την κατηγορία. Εμάς οι στόχοι μας είναι διαφορετικοί. Βασικά να μείνουμε στην κατηγορία. Τα έξοδα για εμάς είναι πάρα πολλά, καθώς έχουμε να κάνουμε 13 μετακινήσεις στα εκτός έδρας. Υπολογίζονται τα έξοδα του εκτός έδρας περίπου 2.000 ευρώ, ενώ στα εντός τα έξοδα των διαιτητών είναι περίπου 1.000 ευρώ. Κάτι που σημαίνει ότι κάθε εβδομάδα θα δίνουμε αγώνα για να μαζέψουμε το ποσό που απαιτείται. Θα μελετήσουμε τα δεδομένα και αν μας συμφέρει οικονομικά να παίξουμε στο ΟΑΚΑ, τότε θα το κάνουμε. Διότι δεν ξέρουμε αν στο ΟΑΚΑ θα έχουμε έξοδα και τι είδους έξοδα. Είναι μια σκέψη. Αν όχι τότε θα γίνει στο νησί. Το γήπεδο μας χωρά 1.000 άτομα, αν και είναι δύσκολο να φιλοξενήσουμε τόσο κόσμο που θα έρθει από την ΑΕΚ».

Όσο για την παρουσία της ΑΕΚ τον ίδιο όμιλο με την ομάδα του τόνισε: «Είναι σημαντική για εμάς η συμμετοχή της ΑΕΚ στον ίδιο όμιλο, αφού πλέον θα μιλάμε και σε άλλο επίπεδο με χορηγούς και για διαφημίσεις. Είναι καλό γενικά για όλες τις ομάδες και όλο το πρωτάθλημα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έχουμε μια καλή χρονιά για όλους και τον Πανναξιακό μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα