Άλωσε την Πόλη η Ατλέτικο

00:02 16/3/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16» - Επαναληπτικός

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: Ινονού

Εντυπωσιακή η Ατλέτικο πέρασε και από το «Ινονού» επικρατώντας 2-0 της Μπεσίκτας και προκρίθηκε πανηγυρικά. Οι Τούρκοι ξεκίνησαν καλά και στο 5ο λεπτό απείλησαν με ένα σουτ του Σιμάο το οποίο έδιωξε με το στήθος ο Κουρτουά. Μετά το δεκάλεπτο όμως ο ρυθμός έπεσε και στο 20' η Ατλέτικο «χτύπησε»

με τον Αντριάν να κάνει το 0-1 μετά από πολύ ωραία συνδυασμό. Το γκολ ουσιαστικά «τελείωσε» και το ματς που έγινε κακό χωρίς φάσεις. Στο 59' οι «ροχιμπλάνκο» είχαν μια καλή προσπάθεια με τον Αρντά να σουτάρει και τον Γκονέν να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια. Ο Τούρκος γκολκίπερ έδιωξε εντυπωσιακά και το σουτ του Αντριάν στο 79ο λεπτό. Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως ο Φαλκάο έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 0-2.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Γκονέν, Τοραμάν (62'Αουρέλιο), Σίβοκ, Κορκμάζ, Κουμπάσι, Μανουέλ Φερνάντες, Εκρέμ (46'Χολόσκο), Κάβλακ, Εντού (59'Πεκτεμέκ), Σιμάο, Ούγκο Αλμέιδα.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Κουτουρά, Χουανφράν, Μιράνδα, Γκοντίν, Φιλίπε, Μάριο Σουάρες, Γκάμπι (85'Ντομίνγκεθ), Κόκε (73'Σάλβιο), Αρντά (68'Ασουνσάο), Αντριάν, Φαλκάο.

Keywords
Τυχαία Θέματα