Πρόκριση με σόου Χούντελαρ

00:02 16/3/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16 ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ

ΣΑΛΚΕ- ΤΒΕΝΤΕ: 4-1 (0-1)

Γήπεδο: Veltins-Arena

Μεγάλη πρόκριση πήρε η Σάλκε κόντρα στην Τβέντε παρότι βρέθηκε να χάνει. Οι Γερμανοί επικράτησαν τελικά με 4-1 με τον Κλας Γιαν Χούντελαρ.

Η Σάλκε απείλησε πρώτη με το όμορφο σουτ του Τζόουνς στο 7ο λεπτό, αλλά ο Μιχαΐλοφ απομάκρυνε σε κόρνερ, αλλά στο 15' η Τβέντε

πήρε κεφάλι στο σκορ.

Μετά από όμορφο συνδυασμό των Ντε Γιονγκ και Τσαντλί, ο Γιάνσεν έγινε κάτοχος της μπάλας και με ιδανικό σουτ νίκησε τον Χίλντεμπραντ.

Στο 18ο λεπτό ο Τσαντλί πλάσαρε άστοχα μέσα από την περιοχή, αλλά η Σάλκε ισοφάρισε σε 1-1 στο 29'.

Ο Ντράξλερ έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Χούντελαρ με κεφαλιά έγραψε το 1-1.

Δύο λεπτά αργότερα ο Χούντελαρ απείλησε ξανά με κεφαλιά, ενώ στο 42ο λεπτό ο Χίλντεμπραντ δεν ανησύχησε από το πλασέ του Μπαϊράμι.

Η Σάλκε μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και στο 48ο λεπτό ο Μιχαΐλοφ υποχρεώθηκε σε εντυπωσιακή επέμβαση μετά από πλασέ του Ντρέξλερ.

Η Σάλκε συνέχισε να πιέζει και τρία λεπτά αργότερα, μετά από φάουλ του Φαρφάν ο Ραούλ έπιασε από κοντά την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Στο 52' η Τβέντε απάντησε με το σουτ του Τσαντλί που πέρασε λίγο άουτ, αλλά η Σάλκε κέρδισε πέναλτι στο 56' σε χέρι του Γιάνσεν.

Ο Χούντελαρ από τα 11 μέτρα έκανε το 2-1 κι έβαλε και πάλι την ομάδα του στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Οι Γεμανοί ήταν πολύ καλύτεροι και είχαν ακόμη δύο καλές φάσεις με τους Χούντελαρ και Φαρφάν σε 63' και 67' αντίστοιχα.

Τελικά το γκολ για τη Σάλκε ήρθε στο 71ο λεπτό. Ο Ραούλ με μαγικό τακουνάκι τροφοδότησε τον Τζόουνς, που με γυριστό έκανε το 3-1.

Στο 76' ο Μιχαΐλοφ είπε όχι στον Χούντελαρ, ο οποίος όμως στο 81ο λεπτό πέτυχε χατ τρικ κι έκανε το 4-1.

Η Σάλκε έφυγε στην κόντρα, ο Τζόυνς έκοψε στον Χούντελαρ που απέφυγε τον Τιενταλί και πλάσαρε για το 4-1.

ΣΑΛΚΕ: Χίλντεμπραντ, Παπαδόπουλος, Ουτσόντα, Χόλτμπι, Τζόουνς (88' Μόριτζ), Φουχς, Ντράξλερ (90+1' Ομπάσι), Ματίπ, Ραούλ, Φαρφάν (86' Μαρικά), Χούντελαρ.

ΤΒΕΝΤΕ: Μιχαΐλοφ, Ντάγκλας, Μπένγκτσον, Ροζάλες, Λέουγκερς (51' Φερ), Τιενταλί, Μπραμά (76' Πλετ), Γιάνσεν, Ντε Γιονγκ, Μπαϊράμι (58' Τζον), Τσαντλί.

Keywords
Τυχαία Θέματα