Άλλη ταχύτητα...

23:36 6/11/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 5ος ΟΜΙΛΟΣ - 4η αγωνιστική

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΙΛΑΝ: 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: Καμπ Νου

Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε απόλυτα απέναντι στη Μίλαν και πήρε τη νίκη με 3-1. Η φλυαρία όμως των Καταλανών λίγο έλειψε να δώσει αποτέλεσμα στους κακούς Ιταλούς που δικαιούνται

να έχουν παράπονα από τη διαιτησία αλλά όχι από την τύχη.

Οι "μπλαουγκράνα" πήραν τον έλεγχο του ματς από τα πρώτα λεπτά και απείλησαν στο 5' με εκτέλεση φάουλ του Τσάβι. Η πίεση της Μπαρτσελόνα συνεχίστηκε όμως η μαζική άμυνα της Μίλαν έφερνε αποτέλεσμα. Έτσι η επόμενη φάση ήρθε στο 21' όταν μετά τη σέντρα του Νεϊμάρ ο Σάντσες δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια της φάσης ο Αμπιάτι έριξε την μπάλα πάνω στον Χιλιανό ο οποίος με κεφαλιά την έστειλε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Στο 28' ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Νεϊμάρ από τον Αμπάτε. Ο Μέσι σημάδεψε σωστά και άνοιξε το σκορ. Η Μίλαν προσπάθησε να απαντήσει άμεσα αλλά στο 35' το σουτ του Μοντολίβο έφυγε άουτ. Πέντε λεπτά μετά ήρθε το δεύτερο γκολ για τους Καταλανούς όταν ο Τσάβι εκτέλεσε φάουλ και ο Μπουσκέτς (από θέση οφσάιτ) με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Δευτερόλεπτα πριν κλείσει το ημίχρονο ο Κακά με ωραία ατομική ενέργεια μπήκε από αριστερά και πλάσαρε με τον Πικέ να βρίσκει την μπάλα και να πετυχαίνει αυτογκόλ.

Ο Αλέγκρι έριξε στο δεύτερο ημίχρονο στη μάχη τον Μπαλοτέλι με τον επιθετικό της Μίλαν να απειλεί στο 50' με σουτ. Η Μπαρτσελόνα απάντησε με ένα σουτ του Ινιέστα στο 59'. Τέσσερα λεπτά μετά η Μίλαν άγγιξε την ισοφάριση όταν μετά το γύρισμα του Μπαλοτέλι ο Κακά με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα άουτ. ο Αντριάνο στο 67' δοκίμασε το πόδι του αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 73' ο Νεϊμάρ με εκπληκτική ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά τελικά σούταρε άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Σάντσες βρέθηκε απέναντι από τον Αμπιάτι με τον Ιταλό να δείχνει εκπληκτικά το σουτ του. Τελικά το γκολ ήρθε στο 82' όταν Φάμπρεγας και Μέσι συνδυάστηκαν ιδανικά με τον Αργεντίνο να πλασάρει και να γράφει το 3-1.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Πικέ, Μασεράνο, Ντάνι Άλβες, Αντριάνο, Τσάβι (88'Σονγκ), Μπουσκέτς, Ινιέστα (77'Φάμπρεγας), Αλέξις Σάντσες, Νεϊμάρ (84'Πέδρο), Μέσι.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Ζαπάτα, Μεσές, Πόλι, Ντε Γιονγκ, Μοντολίβο, Μουντάρι, Εμάνουελσον, Κακά (83'Μάτρι), Ρομπίνιο (46'Μπαλοτέλι).

Keywords
Τυχαία Θέματα