Καθάρισε πρόκριση και πρωτιά η Ατλέτικο

23:36 6/11/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 7ος ΟΜΙΛΟΣ- 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ: 4-0
Γήπεδο: Βιθέντε Καλντερόν

Στο ρελαντί στους «16» η Ατλέτικο, που επικράτησε με 4-0 της Αούστρια κι εκτός από την πρόκριση, καπάρωσε και την 1η θέση του ομίλου.

Στο 5ο μόλις λεπτό ο Μάντερ δοκίμασε από μακριά το πόδι του, με την μπάλα να περνά μόλις άουτ, αλλά στο 11' οι «ροχιμπλάνκος» άνοιξαν το σκορ. Μετά από κόρνερ του Κόκε, η μπάλα έφτασε στον Μιράνδα που από κοντά έκανε το 1-0. Στο 16' ο Γκαρθία αστόχησε από καλή θέση κι ένα λεπτό μετά ο Λίντνερ απέκρουσε το σουτ

του Κόστα, ενώ στο 21' ο Κουρτουά είπε όχι σε σουτ του Ρόγιερ. Τελικά στο 25ο λεπτό η Ατλέτικο έκανε το 2-0, καθώς ο Ντιέγο Κόστα έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Γκαρθία με γυριστή κεφαλιά έγραψε το 2-0. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Λίντνερ έσωσε την ομάδα του από το 3ο γκολ, καθώς απέκρουσε εντυπωσιακά το βολέ του Κόστα, ενώ στο 29' η κεφαλιά του Τιάγκο πέρασε λίγο άουτ. Τελικά στο 45' η Ατλέτικο έκανε το 3-0, καθώς ο Λίντνερ είπε όχι σε σουτ του Αντριάν αλλά ο Φελίπε Λουίς με δεύτερη προσπάθεια έκανε το 3-0.

Στο 48ο λεπτό το σουτ του Τόρες, έξυσε το δοκάρι του Λίντνερ, ενώ λίγο άουτ πέρασε και το πλασέ του Κόκε στο 51'. Στο 55' ο Κόκε δοκίμασε ξανά το πόδι του από μακριά με την πάλα να περνά ελάχιστα άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Χουανφράν στο 72'. Οι Ισπανοί άγγιξαν το 4-0 στο 75ο λεπτό, αλλά ο Ντιέγο Κόστα δεν μπόρεσε να κάνει γκολ το πέναλτι που κέρδισε Ροντρίγκεθ από τον Ορτλέχνερ, αλλά στο 82' ο Γκαρθία πάτησε με τρομερό τακουνάκι στον Κόστα που τελείωσε ιδανικά τη φάση για το 4-0.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γοδίν, Φιλίπε Λουίς, Κόκε (65' Ροντρίγκεθ), Γκάμπι, Τιάγκο (56' Γκουιλαβογκουί), Ραούλ Γκαρθία, Αντριάν (46' Τόρες), Ντιέγκο Κόστα.

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ: Λίντνερ, Κοχ, Ραμσέμπνερ, Όρτλέχνερ, Λέοβατς, Χόλαντ, Μάντερ (65' Ντιλαβέρ), Σίμκοβιτς (53' Χόσινερ), Ρόγιερ, Κίεναστ, Μουργκ (53' Σάτνερ)

Keywords
Τυχαία Θέματα