Αλεξανδρής: Αν παίξει επιθετικά ο ΟΣΦΠ, καταστράφηκε

12:35 19/10/2011 - Πηγή: AEK365

Πολύ δύσκολο θα είναι το έργο του Ολυμπιακού απόψε κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ για την Τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Αλέξη Αλεξανδρή να προειδοποιεί πως θα αποβεί καταστροφικό για την πειραϊκή ομάδα αν οι παίκτες παίξουν φουλ επιθετικά απέναντι στην πρωταθλήτρια Γερμανίας. Επιπλέον, ο παλαίμαχος επιθετικό στηλίτευσε την απουσία Έλληνα παίκτη από την ενδεκάδα του Ολυμπιακού και αναρωτήθηκε πότε

θα παίξει ο Φετφατζίδης.

Μιλώντας στον NOVASPORTS FM 94.6, ο Αλεξανδρής ρωτήθηκε αν είναι εφικτό ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί καλύτερος σε σχέση με το ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον παλαίμαχο επιθετικό να απαντά: "Ο Ολυμπιακός παίζει με την καλύτερη και πληρέστερη ομάδα του ομίλου του, αλλά, ναι, από Κυριακή σε Τετάρτη είναι εφικτό να... μεταμορφωθείς, γιατί είναι διαφορετικοί οι θεσμοί. Κάθε παίκτης ξέρει πως οτιδήποτε και αν κάνει, θα γίνει πασίγνωστος! Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να παίξει στα ίσια την γερμανική ομάδα. Έχει παίξει άλλωστε μόνο δυο δύσκολα παιχνίδια με Μαρσέιγ και Άρσεναλ. Πρέπει να εκμεταλλευτεί και τον παράγοντα έδρα. Μέχρι πέρσι, και με καλή και με κακή απόδοση, έπαιρνε τα παιχνίδια. Φέτος τον βλέπουμε να δυσκολεύεται... Αμφότερες, λοιπόν οι ομάδες έχουν τους λιγότερους βαθμούς στον όμιλο. Είναι βασικό να μην χάσει, ό,τι πάρει κέρδος θα είναι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θέλει υπομονή. Το θέμα είναι πόσο θα αντέξει ο κόσμος. Μιλάμε για άλλο επίπεδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το θέμα είναι να μην δεχτείς γκολ! Πρέπει να φορέσει το... κοστούμι του εκτός έδρας ματς με την Άρσεναλ. Ωστόσο, τέτοια εμφάνιση δεν έχει ξανακάνει και δεν ξέρω αν θα κάνει και απόψε. Αν ο Ολυμπιακός παρασυρθεί από τον κόσμο του και πάει σε επιθετικό παιχνίδι, θα είναι καταστροφικό".

Για τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο Αλεξανδρής δήλωσε: "Για την Ελλάδα είναι υπεραρκετός. Όταν μιλάμε όμως για Τσάμπιονς Λιγκ, πρέπει να... μπουν περισσότεροι παίκτες στο κλίμα".

Για την απουσία του Τοροσίδη, ο παλαίμαχος επιθετικός δήλωσε: "Μεγάλη απώλεια ο Τοροσίδης. Ο Μανιάτης δεν είναι έτοιμος και το να βάζεις τον Αβραάμ ή τον Μοντέστο εκεί, δεν ενδείκνυται".

Για την παράδοση που έχει ο Ολυμπιακός με γερμανικές ομάδες, ο Αλεξανδρής υπογράμμισε: "Μακάρι να παίξει τον ρόλο της η παράδοση. Αυτά είναι ωραία για τους δημοσιογράφους και τις εφημερίδες, την ώρα που σφυρίζει ο διαιτητής όμως, αλλάζουν αυτά".

Τέλος σχολιάζοντας την απουσία ελληνικού στοιχείου από την ενδεκάδα του Ολυμπιακού, ο Αλεξανδρής τόνισε: "Υπάρχει μια υπεροψία από τον Ολυμπιακό. Όλοι θέλουν να σε κερδίσουν. Λείπει το ελληνικό στοιχείο. Κανονικά θα έπρεπε να παίζουν Έλληνες. Να ξέρουν τι σημαίνει Ολυμπιακός! Να παίζουν 3-4 χρόνια μαζί. Οι ξένοι το αντιμετωπίζουν αλλιώς. Υπάρχουν πολύ καλοί Έλληνες ποδοσφαιριστές. Το θέμα είναι να τους δείξεις εμπιστοσύνη. Μην το πάμε μακριά. Ο Φετφατζίδης... πότε θα παίξει, αν δεν τον βάζεις να πάρει παιχνίδια; Παντού υπάρχουν νέοι, το θέμα είναι πώς τους διαχειρίζεσαι. Εμπιστοσύνη και εκπαίδευση, αυτό λέω πάντα. Η Ντόρτμ

Keywords
Τυχαία Θέματα